FBC Remix - SPV04 valkoinen 01.11.2015 // 16:00

Lopputulos: 6 - 6

Kälviä

Alkusarjan ottelu numero 2

Aina on ollut hyvät pelit Remixiä vastaan niinkuin tälläkin kertaa.

Tasaista vääntöä alusta loppuun. Remixisiltä todella vahvaa peliä ja paljon vetoja, mutta SPV:n tärkein mies löytyi tänään tolppien välistä. Riku Muotio otti vetoja vaikka kuinka ja kaikki tarttui käsiin. Ilman näitä huipputorjuntoja ei oltaisi pelissä oltu mukana.

Kahden erän jälkeen tilanne tiukka 3-2 johto Remixille. Sitten alkoi kolmas erän, josta tuli melkoinen jännitysnäytelmä.

Ajassa 35.44 Remix siirtyi 5-2 johtoon ja ilmassa alkoi olla luovuttamisen merkkejä. Peliä jäljellä 10 minuuttia. Sitten alkoi SPV:n huikea nousu. Rene Kotomäki laittoi vasemmasta laidasta hallitusti taka-alakulmaan ajassa 38.44. Remix laittoi heti perään 6-4. Hetkeä myöhemmin Rene joutui rikkomaan maalintekotilanteessa ja joutui boxiin. Se ei menoa haitannut vaan taistelija Leo Arohonka pisti alivoimalla meloisen tahtomaalin Nooa Kniivilän syötöstä. Pelikello näytti aikaa 42.03 ja tilanne 6-5.

Peliaikaa oli jäljellä reilu kolmekymmentä sekuntia, kun maalivahti otettiin pois ja Panu hyppäsi kentälle. Kova paine Remixin päätyyn ja ajassa 44.42 eli 18 sekuntia jäljellä. Santtu Ek siirsi pallon oikean pakin tontille Samu Leppiniemi latasi viuhuvan matalan lämärin Remixin verkkoon ja peli oli tasan!!!

Mahtava nousu ja tasapeli tuntui jopa voitolta.

Kiitos Remix! Keskeneiset pelit ovat aina tiukkoja ja tarjoavat sitä jännitystä ja peliriemua mitä näissä peleissä kuuluukin olla. Yleisö oli hienosti mukana, molempien joukkueen kannattajat loistavasti äänessä.

Joukkueen pisteet:

Rene Kotomäki 2+0

Nooa Lehtonen 1+0

Nooa Kniivilä 1+1

Leo Arohonka 1+0

Samu Leppiniemi 1+0

Panu Puntala 2+0

Santtu Ek 0+1

Man of the match: Riku Muotio MV

 

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.