Nurmon Jymy Kilpa - SPV 04 valkoinen 25.10.2015 // 16:00

Lopputulos: 10 - 7

Qmax, Nurmo

Valmisteleva harjoitusottelu tulevaan kauteen. Varsinainen kausi alkamassa viikon päästä.

Erittäin hyvä harjoituspeli ajatellen viikon päästä alkavaa kautta. Melein koko joukkue mukana ainoastaan muutama poissaolo. Maalissa Elmeri ja Riku pelasivat puoliksi ja molemilla vahvaa peliä.

Puolustuksessa pelattiin jopa neljällä kentällä, mutta vauhti pysyi hyvänä ja avauspeliä saatiin hyvin aikaseksi. Varsinkin Nooa Kniivilä pelasi vahvalla asenteella.

Hyökkäyksessä paljon hyvää. Pojat pelasivat juri sovitulla pelitavalla ja pelipaikat pidetiin hyvin. Kaikki kolme hyökkäysketjua sai hyviä tilanteita aikaan. Leo Arohonka oli hyvällä liikkeellä yksi pelin onnistujista, vaikka maali jäikin muutaman sentin päähän. Juho Finnilä piti hyvän tempon ja vedot lähtivät kovaa. SPV:ssä ensimmäistä ottelua pelannut Samu Saarikko heitti Mico Saarelan ja Nooa Lehtosen hyökkäysketjussa heti hattutempun ja peli-ilmeet oli pojilla kunnossa.

Tästä on hyvä lähteä tulevaan kauteen. SPV kiittää taas Jymyä harkkapelikutsusta. Kiitos Jymy!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.