B-juniorit Mestareiden cupissa 20.-21.9. -14

Turkulainen TPS on jo vuosia järjestänyt kovatasoisen Mestareiden cupin, jonne joukkueet kutsutaan. Osalla pelaajista tämä oli toinen kerta, kun SPV vieraili tässä turnauksessa. Paikan päällä on järjestäjien arvioinnin mukaan aina kauden kuumimmat joukkueet. Nytkin läsnä oli kuusi SM-sarjatason joukkuetta ja kaksi aluesarjaan jäänyttä porukkaa.
SPV voitti molemmat aluesarjajoukkueet: Rangers ja Happee. Erittäin niukat tappiot tulivat SSV:lle, Erälle, Tiikereille ja TPS:lle. Nuo pelit olisivat oikeasti voineet kääntyä miten päin vain. Rökäletappio koettiin myöhään lauantai-iltana Koovee:tä vastaan. Siinä ei ollut sanan sijaa. Väsymys jo painoi jalkoja ja mieltä. Tuossa vaiheessa hallilla oli oltu yhtäjaksoisesti lähes 12 tuntia.

Turnaus palveli joukkuetta alkavaa kautta varten hyvin. Saatiin pelituntumaa, kun keskiviikkona 24.9. joukkue matkaa Tampereelle SM-sarjan avaukseen Classicia vastaan.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

Anna palautetta
toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.