00-valkoiset ylempään jatkosarjaan

00-valkoiset selvisivät ylempään jatkosarjaan hienosti puhtaalla pelillä. 10 voittoa putkeen on meille jotain uutta ja tosi upea saavutus. Matkalla kaatui aina rakas naapuri NJ Hornetskin kolme kertaa.
Tulos on koko joukkueen ansiota. Maalisuhteemme on lohkon ylivoimaisesti paras, 91-27. Se kertoo kaikkien osa-alueiden onnistumisesta. Maaleja on syntynyt yli yhdeksän maalin keskiarvolla kun taas meitä vastaan on tehty alle kolme maalia / ottelu.
Joukkue ei ole enää ollut yhden kentän varassa sillä joukkueen sisäisestä pistepörssistä löytyy 9 poikaa, jotka ovat tehneet yhden tai useamman pisteen / ottelu.
Pojat ovat kehittyneet huimasti viime vuodesta. Nyt on pelattu enemmän joukkueena ja osattu hyökkäyksissä kierrättää palloa myös puolustajien kautta. Hyökkääjät ovat muistaneet myös puolustaa ja viimeisenä turvana on jatkanut aina luotettava maalivahtimme Topias.
Onnea pojille. Tästä on hyvä jatkaa ylempään jatkosarjaan.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.