C-00 edustus: Merta edemmäs säbään

Kesän kovan harjoittelun päätteeksi SPV-00 Edustus lähti testaamaan kuntoaan Ruotsin ylpeyttä Dalenia vastaan. Lauantaiaamun lähtö oli aikainen, kun monen kello soi jo ennen viittä. Aamulautta oli perillä satamassa puolen päivän jälkeen, ja ensimmäinen peli oli valmiina alkamaan. Vastustaja oli sekoitus Dalenin -00 ja -99 joukkueista. Heillä oli edelliseltä kaudelta sijat 2. ja 8. Ruotsin ikäkausisarjoista, joten tasoa löytyi.

Jo alusta alkaen peli oli todella intensiivistä ja vauhdikasta – maaotteluhenkeä oli ilmassa! Ensimmäisestä maalista vastasi Dalen, mutta Speve tuli pian tasoihin Johannes Malilan maalilla vaparitilanteessa. Pelin tempo säilyi todella kovana eikä bussi- tai laivajaloista ollut tietoakaan. Toisen erän jälkeen lukemat olivat 2-1 kotijoukkueelle. Kolmannessa erässä tempo hiukan laski, mutta pallollinen dominassi olikin yllättäen punaisen hallussa ja loppuerässä tultiin takaa ohi hienojen syöttöketjujen jälkeen Jasu Virtasen ja Johannes Varamäen toimiessa maalareina. Loppuminuutit olivat rajua taistelua, eikä seuraavaan peliin säästelty yhtään.  Loppulukemat 2-3  ihan oikeutetusti punaisille.

Ensimmäisen pelin jälkeen Dalenin valmennus kehui SPV:n kovaa juoksuvoimaa ja hyviä syöttöjä ja kertoi poikiensa olevan ”mycket sur” pelin tuloksesta! Toiseen peliin jäi kuulemma kovasti hampaankoloon. Pieni lepo ja tankkaus edelsivät vajaan parin tunnin kuluttua alkanutta uusintaottelua.

Toisessa pelissä mentiin ensimmäisen pelin mukaisessa tunnetilassa, kun jokaisesta pallosta taisteltiin raivoisasti. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 1-0 ja toinen erä oli tapahtumarikas meidän mentyä ensin 2-3 johtoon ja lopulta vastustajan tultua vielä tasoihin 4-4. Kolmannessa erässä vastustajan lyhyt harjoituskausi alkoi ehkä näkyä ja nähtiin Speven hurja loppukiri näyttävien yhdistelmien muodossa kakkosketjun maalatessa peräti kolme kertaa. Ensin Aleksi Lahti näytti mallia miten peli käännetään keskelle kovasta vauhdista ja löi pallon ylös mallilla ”titta på ylähylly”. Joona Kettunen viimeisteli kaksi maalia tyhjiin takikselta hyvistä syötöistä.
Lopputulos punaisille 4-7.

Yhteenvetona voidaan sanoa reissun olleen hyvä mittari joukkueen kesäkunnosta ja saatiin taas hyvää kokemusta kansainvälisestä vauhdista. Yhdessä reissaaminen on mukavaa ja turistiluokkakin sai mitä haki. Jatkoa hyville otteille seuraa parin viikon viimeistelyn jälkeen SM-karsinnoissa! Näin uskomme.
Terveisin Doc Sam, Wasa Linen studio vaikenee!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.