C-00 SM-karsintaennakko: Karhut

SM-karsintalohkomme joukkue-esittelyt jatkuvat Karhuilla, jotka tulevat länsirannikolta Porista.

Viime kausi:

Karhuilla oli jo viime kaudella selkeä tavoite päästä SM-sarjaan, mutta rikkonainen kesä ja pieni epäonnistuminen karsinnoissa jättivät sarjapaikan vain haaveeksi. Sisä-Suomen/Länsirannikon hyvätasoisessa eliittisarjassa joukkue eteni aina play offs -karsinnan toiselle kierrokselle, jossa tie nousi pystyyn Classicia vastaan. Classic jatkoi siitä Kokkolan turnaukseen ja lopulta SM-sarjan länsilohkon nelosta SPV:tä vastaan taistelemaan pääsystä SM-sarjan puolivälieriin. Tuossa runsasmaalisessa mutta tiukassa pelissä SPV oli lopulta parempi lukemin 8-7.

Tuleva kausi:

Joukkueeseen on tullut muutama uusi pelaaja lähialueen joukkueesta sekä jääkiekon parista Porin Ässistä. Valmentaja Mikko Lehti summaa tavoitteita seuraavasti: ”Kesäharjoittelu on mennyt suunnitelmien mukaan ilman suurempia loukkaantumisia neljä kertaa viikossa. Omatoimijakso oli aiempiin vuosiin verrattuna hieman pidempi. Joukkue lähtee tuleviin karsintoihin luottavaisin mielin mutta ilman paineita. Minimitavoite on jatkokarsinta.” Kesällä Karhut kukisti SM-sarjassa viime kaudella pelanneen SB Vaasan molemmissa harjoitusotteluissaan (11-6 ja 7-8) sekä myös SM-sarjassa SPV:nkin kanssa tiukasti vääntäneen FBC Turun.

Arvio:

Toimitus yhtyy valmentaja Lehden ajatukseen siitä, että joukkue on paljon parempi mitä ikäluokkavalmentajien asettama neloskori antaa ymmärtää. Mikäli joukkue on lähellekään niin hyvä kuin keväällä nähty Classic, joukkueella on varmasti oma sanottavansa ennakkoon ehkä yhdessä tasaisimmista karsintalohkoista. Harjoitusottelutkin jo näyttävät, että Karhut on vahva SM-sarjakandidaatti. Tulevana viikonloppuna Karhut kohtaavat Eerikkilässä vielä Kooveen, Steelersit sekä FBC Turun toistamiseen. Sieltä saadaan  lisätietoa Karhujen iskukyvystä, mutta toimitus uskoo jo nyt Karhujen kamppailevan aivan lohkon terävimmässä kärjessä.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.