C00-poikien joukkueiden avoimet harjoitukset alkavat

SPV katsastaa uusia pelaajia toukokuun aikana C00-ikäluokkiin kuuluviin joukkueisiin. SPV:llä on kaksi joukkuetta C00-ikäluokassa.

Kilpajoukkue sijoittui menneellä kaudella SM-sarjassa pudotuspelejen jälkeen sijalle viisi. Pojat haluavat lähteä parantamaan, joten rima nousee entistä korkeammalle tulevalle kaudelle. Päivittäinen työnteko ja urheilijan elämä kuuluvat tässä porukassa jokapäiväiseen arkeen.

Haastajajoukkue pelasi menneellä kaudella aluesarjaa pienellä ringillä. Kevään mittaan joukkueeseen on tullut täydennystä ja harjoitukset ovat jo nyt osoittaneet sen, että tulevan kauden taso tulee olemaan aivan eri luokkaa kuin menneellä kaudella. Haastajajoukkueesta on mahdollisuus ponnistaa kilpajoukkueeseen, kun henkilökohtainen taso on riittävä.

Molempiin joukkueisiin on muutama paikka vapaana, varsinkin maalivahdeilla. Mikäli koet, että sinulla olisi rahkeita ja sitoutumiskykyä kovaan harjoitteluun,  ota yhteyttä ja tule harjoituksiin, niin katsotaan sinulle oikea joukkue pelata!

00-ikäluokan valmennuksesta vastaavat Anssi Pietilä, Samu Peltomäki, Tommy Koponen ja Lassi Reunamäki.

Lisätiedot:
Anssi Pietilä, 045-123 5555, anssipietila (a) hotmail.com

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.