C1-pojat: Paluu kotiin!

Sunnuntaina on luvassa erittäin mielenkiintoinen SM-sarjaottelu, kun urheilutalolle C1-poikien (-00) vieraaksi saapuu GrIFK Kauniaisista. Kausiennakoissa sarjan kärkeen povatun ”Granin” kausi on edennyt yskähdellen eikä etelän tähtirykelmä ole vielä löytänyt vakuuttavaa yhteistä säveltä. Tai sitten joukkue punoo ja harjoittelee kevättä varten jotain mikä lyö sitten kaikki ällikällä, mene ja tiedä.

Tällä hetkellä tilanne sarjataulukossa on kuitenkin se, että SPV on ikään kuin Granin paikalla kakkosena Granin majaillessa taas vähän niin kuin ”SPV:n paikalla” sarjan kahdeksantena (ennakoissa SPV sijoilla 7-9). Granilla on viidestä viimeisestä pelistään vain yksi voitto, joten joukkue haluaa varmasti viimeistään nyt kääntää kurssin kohti heille kuuluvaa paikkaa.

Kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen sarja on käsittämättömän tasainen. SPV:nkin kotiluolassa viime minuuteilla nolannut Voima löi tänään Ilveksen, joten koko lössi mahtuu nyt seitsemän pisteen sisään. Sarjan yhdeksän viimeistä joukkuetta ovat kaikki kahden pisteen sisällä! Mainittakoon esimerkkinä, että sunnuntain pelit alkavat Tiikerien ja Oilersin kohtaamisella. Jos Oilers voittaa pelin, nousee se sarjan hänniltä (12. sijalta) tasapisteisiin sarjan 4. kanssa. Voi jo tässä vaiheessa kuvitella kuinka tiukkaa tappelu pudotuspelipaikoista tulee keväällä olemaan.

SPV-leirissä tunnelmat ovat voitokkaan viime viikonlopun jälkeen positiiviset, etenkin kun hieman orastanut tappioputki saatiin kahden ottelun jälkeen poikki kahdella hienolla voitolla. Jos alkukaudesta Grania olisi vielä vähän pelättykin, niin tällä hetkellä sekä valmennus että pelaajat odottanevat ottelua innokkaina. Onhan se aina hienoa päästä pelaamaan hyvää joukkuetta ja Suomen kärkipelaajia vastaan. Mestareiden Cupissa SPV osoitti jo, että Grani on voitettavissa, mutta silloin ottelu vielä hävittiin rankkareissa.

Positiivista virettä poikien leiriin on tuonnut myös Varamäen paluu harjoitteluvahvuuteen. Mestareiden Cupissa loukannut ”Joski” on päivä päivältä lähempänä pelikuntoa, mutta Grani saanee vielä huokaista helpotuksesta ainakin seuraavaan kohtaamiseen saakka.

Jos olivat viime viikonlopun Panthers- ja Oilers-voitot SPV:lle hyökkäysjuhlaa, niin sunnuntaina on varmasti luvassa enemmän sitä kyykkimispuolta. Granin syöttöjen loksahdellessa kohdalleen punapaitainen ei voi olla askeltakaan vihreäpaitaista jäljessä.

Peli alkaa klo 18 ja mitä nyt on kauden tuloksia seurannut, niin veikkaan reilua tai niukkaa voittoa jommalle kummalle, tai sitten se on tasuri.

PS. Jos kauden alla SPV:n ei odotettu keikkuvan sarjan kärkipäässä, niin vielä vähemmän odotettiin SPV-pelaajia pistepörssien kärkisijoille. Mutta mitä vielä, mukavasti alkaneen kauden bonuksena Haukkala on maalipörssin kakkosena 16 osumallaan (pistepörssin 8.) ja Jaakkola johtaa sarjan syöttöpörssiä 14 pojolla! Mainittakoon vielä maalipörssissä yhdeksäntenä oleva Pukkila (11 maalia).

Ja jos et paikan päälle jostain hyvästä syystä pääse, niin ottelun tulospalvelua täältä

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.