C1-pojat: Tänään Voimaillaan!

Tuttu näky tältä kaudelta: Haukkala maalaa. Neljä henkilökohtaista osumaa Erää vastaan ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti.

1.11.2015 SPV-Voima klo 15.30

Tänään klo 15.30 SPV:n C1-poikien vieraaksi saapuu Voima Salibandy Imatralta. Voiman osalta luulen, että puntit menevät aika lailla tasan, koristaahan SPV:nkin paitojen selkämyksiä Voima-sana Henkilöstövuokraus Voiman ansiosta! Toivottavasti tuomareilla ei mene joukkueet sekaisin…

SM-sarjan tulokas Voima otti viikko sitten ensimmäiset sarjapisteensä toisen tulokkaan FoSun kustannuksella. Joukkue on kuitenkin pelannut tiukkoja otteluita sarjan huippujoukkueitakin vastaan, joten nälkäisenä joukkue varmasti itärajalta asti tulee lisäpisteet mielessä.

Kuntopuntari on vastustajan puolella muutenkin, sillä tulihan se tappio punaisellekin viimein viikko sitten Mosalla Tapanilan Erää vastaan. Siitä ottelusta ei ole paljoa raportoitavaa. Ensimmäinen erä oli tasaista ja päättyi 2-2. Kaikki maalit ekan viiden minuutin aikana. SPV:n ensimmäinen maali lähti Heikkilän lavasta vain 23 sekunnin jälkeen. Toinen erä olikin sitten pojilta kauden ylivoimaisesti huonoin, 5-1 Erälle. Viimeisen erän hallinta ja erävoitto 2-0 ei riittänyt 7-5-tappiota parempaan.

Haukkalan Konakin nokitti käsittämättömästi neljään maaliin (Jaakkola 0+3, Heikkilä 1+1), muuten oli onnistujarintamalla kaikin puolin hiljaista. Erä sen sijaan onnistui laajalla rintamalla ja viimeisenä lukkona oikeutetusti parhaana palkittu veräjänvartija Ilmari Haarala.

Mahtavan tasainen sarja, jota kannattaa tänäänkin tulla urheilutalolle todistamaan!

Sohvaperunat voivat seuralta ottelua täältä

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.