C2 edustuksen kauden 2014-2015 aloitus.

SPV 00 edustus aloittaa pelinsä uudistuneella joukkueella Classicin järjestämässä miniturnauksessa Tampereella 16.8. Alkulohkossa kohtaamme Hämeenlinnan Steelersin 01 ja Ilveksen 00. Menestyksestä riippuen kolmannessa pelissä vastaan tulee joku kolmikosta; Steelers 00, Classic -01 tai Happee -01.
Seuraavana viikonloppuna 23.-24.8. onkin sitten tosi kysessä kun matkaamme Imatralle SM-karsintojen ensimmäisen vaiheen turnaukseen. Turnauksessa pelaavat SSV Helsinki, Imatran Voima, PoNoVo Lappeenranta ja LuFt-StU Luumäki/ Savitaipale. Turnauksen voittaja pääsee suoraan SM-sarjaan ja lohkojen kakkoset sekä kaksi parasta lohkokolmosta jatkaa karsimista heti seuraavana viikonloppuna.
Kävi SM-karsinnoissa miten hyvänsä niin 13.-14.9. pelataan jälleen Turussa Mestareiden cuppia. Sinnehän kutsutaan aluesarjojejn voittajat ympäri Suomea ja myös SPV sai sinne toistamiseen kutsun, johon myöntävästi vastasimme.
N. kuukauden aikana pojat kohtaavat ison osan ikäluokan huippujoukkueista. Kesä on menty aika kovaa mutta niin ovat varmasti menneet vastustajatkin. Syyskuun puolivälissä tiedämme paremmin mihin joukkueen tämänhetken taidot riittävät.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.