C2 neljän pelin jälkeen neljäntenä

C2-poikien SM-sarjaa on pelattu neljä kierrosta. Pelithän pelataan vielä tässä ikäluokassa turnausmuotoisena, kaksi peliä päivässä. 16 joukkuetta on jaettu kahteen lohkoon. SPV on länsilohkossa yhdessä SB Vaasan, Nokian KrP:n, Oilers NG:n, Tapanilan Erän, GrIFK:n, TPS:n ja FBC Turun kanssa. Varsin kovassa seurassa ollaan. Lohkovaihessa pelejä tulee yhteensä 21.
Kaksi ensimmäistä turnausta on järjestetty Espoossa, joista tuliaisina on voitot SB Vaasasta ja Oilers NG:stä. Tappiot ovat tulleet TPSsää ja Nokiaa vastaan. Vaasa kaatui lukemin 4-2. Oilers pelissä noustiin 0-2 tappiolta 5-2 voittoon. TPS vei pisteet 4-1 ja Nokia 5-3. Nokia pelasi lopulta vain kahdeksalla kenttäpelaajalla. Taitavia ja kovakuntoisia kavereita. Kaikki ottelut ovat olleet melko vähämaalisia ja lopputulokset tapahtumiin nähden oikeutettuja. Tappiopeleissä olemme olleet juuri sen verran jäljessa kuin lukemat osoittavat. Toki paremmalla tuurilla lukemat olisivat voineet olla jotain muuta mutta tuurikin pitää ansaita.
Maaleja joukkue on tehnyt yhteensä 13 ja ne jakaantuvat kymmenelle eri pelaajalle. Joukkue on hyvin tasainen ja yli 20 poikaa on päässyt näyttämään taitojaan korkeimmalla sarjatasolla.
Pelit jatkuvat 8.11. Vaasassa, jolloin kohdataan lohkojohtaja GrIFK ja Nokia.
26.10. pelattuun turnaukseen ehti poikia kannustamaan myös, ainakin vielä tässä vaiheessa, poikia hieman tunnetumpi seinäjokelainen.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.