C2-pojat SM-sarjaan!

Junioreiden SM-karsintoja on pelattu elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna ympäri Suomea. Niinpä SPV:n junioritkin ovat saaneet ihailla loppukesäisiä maisemia bussinikkunasta.
SPV aloitti 00-poikien karsinnat Imatralla. Kaikki siellä olleet joukkueet olivat meille uusia tuttavuuksia. Vain SSV:n olimme nähneet aikaisemmin pelaavan mutta emme koskaan kohdanneet. Voittamalla Luumäen ja Savitaipaleen yhdistelmäjoukkueen LuFt-StU:n, lappeenrantalaisen PoNoVon ja isäntäseuran Imatran Voiman pojat varmistivat lohkon kakkossijan. Vain SSV oli vahvempi numeroin 6-3. Hyvä turnaus kaikenkaikkiaan upeassa hallissa.
30.8. oli sitten toisen karsintaturnauksen vuoro Espoossa. Edeltävä viikko näytti todella huonolta kun yksi jos toinenkin pelaaja oli flunssan tai mahataudin kourissa. Lopulta kuitenkin mukaan saatiin hyvinkin kilpailukykyinen joukkue kuten päivä sitten myöhemmin osoitti.
Myöskään näitä joukkueita vastaan emme olleet aikasemmin pelanneet. Ensimmäinen ottelu oli forssalaista FoSu:a vastaan. Se olikin meille kaikkein vaikein ja erittäin tasainen. Voitto tuli lopulta numeroin 4-3. Oilersin 01 joukkue kaatui 5-1 ja toinen espoolaisjoukkue Kirkkojärven Loiske kaatui lukemin 10-3. Komea turnausvoitto ja paikka SM-sarjaan.
Nykyinen joukkue muodostettiin tryoutin kautta toukokuun alussa. Pääosin pelaajat ovat entisestä 00 valkoisesta. Mukaan tuli myös entisen sinipunaisen ja muutama 01 joukkueiden pelaaja. Myös pari Jymyn peluria osoittivat taitonsa tryoutissa ja pääsivät joukkueeseen. Lisäksi kun yhteistyö SC Alajärven kanssa toi joukkueeseen ketjullisen pelimiehiä ja yhden maalivahdin niin nykyinen joukkue oli valmis ja pienimuotoinen ihme eli SM-sarjapaikka oli mahdollista saavuttaa.
Oman alueemme ongelma eli kovien pelien puute verrattuna etelän seurojen mahdollisuuksiin ei poikia karsinnoissa haitannut. Nyt niitä haluttuja kovia pelejä sitten tulee koko ajan kunhan SM-sarja lähtee käyntiin.
Pietilän Anssi on tehnyt joukkueen kanssa lyhyessä ajassa uskomattoman työn. Käytännössä kahdessa ja puolessa kuukaudessa on joukkue saatu tähän malliin. Isot kiitokset Anssille ja onnittelut pojille.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.