SPV -00 valkoinen aluemestariksi

SPV-00 valkoinen voitti Pohjanmaan aluemestaruuden 6.4. Q-maxissa pelatussa kauden loppuhuipentumassa.
Loppuhuipentumaan olivat selvinneet jatkosarjavoittaja SPV:n lisäksi, NJ Hornets, Blue Fox ja HiPa. Turnaushan pelattiin suoraan välierillä aloittaen. Vastaan asettui HiPa, josta saimme komean voiton 7-3 ja finaalipaikka oli selvä. Vastustajaa haettiin otteluparista NJ Hornets, Blue Fox ja siniketuthan siitä parista finaalin selvisi.
Finaali oli tiukkaa vääntöä ja eka erän jälkeen Blue Foxille 0-1. Toisessa erässä Blue Fox meni 0-2 johtoon ennenkuin pojat saivat sihdin kohdalleen ja kuitattua tilanteeksi 1-2. Kolmas erä alkoi lukemissa 2-2 ja siinä kuskin paikan ottikin sitten SPV. Loppulukemat taululla olivat 5-3 ja SPV aluemestari.
Vuodessa on tapahtunut huima kehitys. Viime vuoden vitonen on tämän vuoden ykkönen. Alkusarjan lohkovoitto puhtaalla pelillä; 10 voitoa. Ylemmässä jatkosarjassa 7 voitoa, kolme tappiota. Koko kauden saldo; 19 voittoa ja kolme tappiota.
Isot kiitokset poikien valmennuksesta vastanneille Peltomäen Samulle ja Savelan Samille.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.