SPV 00 valkoinen MälarEnergi cuppiin Västeråsiin

Osallistumista johonkin ulkomaan turnaukseen aloitettiin suunnittelemaan jo vuoden 2012 tammikuussa. Siitä lähtien on säästetty sukanvarteen matkaa varten.
Erilaisten vaiheiden jälkeen turnaukseksi valikoitui Mälarenergi Cup Västeråsissa. Västerås on reilu 100 km länteen Tukholmasta. Siellä turnauksen järjestäjät suostuivat räätälöimään otteluohjelman meille niin että pelaamme vain lauantaina ja sunnuntaina. Muut joukkueet aloittavat jo perjantai-iltana. Näin säästimme yhden matkapäivän ja tukun rahaa.
Turnaus on melkoisen iso. Tähän päivään mennessä on ilmoittautunut jo 225 joukkuetta ja meidänkin sarjassa on jo 22 joukkuetta. Me olemme ainut ulkomainen joukkue sarjassamme ja muutenkin meidän lisäksemme on vain 3 suomalaista/ulkomaista joukkuetta ilmoittautunut. Vielähän toki voi tulla lisää.
Pelit pelataan kuudellatoista täysmittaisella kentällä, jotka ovat järjestäjien mukaan kävelyetäisyydellä toisistaan. Aikamoinen tapahtuma tulossa. Pelkästään pelaajia on yli 2200. Siihen kannattajat päälle. Mekin saamme ihan hyvän huutosakin kasaan. Matkaan on lähdössä n. 40 henkeä.
Jo pelkkä matka on toivottavasti hieno elämys pojille bussi- ja laivamatkoineen sekä hotelliyöpymisineen. Lisäksi ollaan ulkomailla, jossa voi joutua käyttämään vaikka vähän englannin kieltä.
Ja onhan se kiva nähdä missä mennään pelillisesti. Ovatko rakkaat länsinaapurin joukkueet meitä edellä vai pysytäänkö vauhdissa mukana?
Tarkoituksena on ollut myös tarjota pojille hieman erilainen kaudenpäätös vaikka tämän jälkeen vielä pelataankin Mikko Kohonen cupissa.
Palataan asiaan matkan jälkeen.
http://www.malarenergicup.vib.se/

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.