Välipäiväturnaus Porissa

28.12. pelattiin Porissa 00 ikäisten kutsuturnaus, jossa mukana olivat meidän lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen eliittisarjasta Porin Karhut ja Tampereen Ilves sekä Länsi-Suomen kilpasarjasta TPS.
Turnaus oli meille jo ennakkoon erittäin mielenkiintoinen. Saimme tilaisuuden testata mikä meidän tasomme on Pohjanmaan ulkopuolella. Syksyn mestareiden cuppi kun meni meiltä vähän alakanttiin.
Päivän mittaan pelasimme 3 täyttä ottelua, joten urakka oli pojille erittäin raskas. Olimme matkassa sitten lopulta vain 14 pelaajan voimin. Pakkeja matkaan lähti vain 4 kpl, joten varsinkin heillä urakotoitavaa riitti.
Pelit TPS:ää ja Karhuja vastaan olivat erittäin tasaisia. TPS vei ottelun lopulta 6-4. Tasapeli oli taululla vielä pari minuuttia ennen loppua mutta viime minuuteilla TPS maalasi kahdesti. Karhuja vastaan puolestaan johdimme vielä 15 sekuntia ennen loppua mutta Karhut tasoitti pelaten kuudella kenttäpelaajalla lukemiin 3-3. Ilves ei ehkä ollut turnauksessa parhaimmillaan koska se osoittautui otteluista helpoimmaksi. Eliittsarjassa Ilves on toki pärjännyt Karhuja paremmin. Hallitsimme ottelua koko ajan ja loppulukemiksi tuli SPV:lle 10-4 Ilveksen kaunistellessa lukemia ottelun lopussa.
Kaiken kaikkiaan raskas mutta antoisa päivä joukkueelle. Oli erittäin hyvä saada kokemusta vähän oman alueen ulkopuoleltakin. Pojat pelasivat hienosti, poissaoloista ja loukkaantumisista johtuen vähän totutusta poikkeavista kokoonpanoista huolimatta. Pelit ovat jo erittäin kovatempoisia ja vastustajat eivät anna aikaa ja tilaa niinkuin ehkä tässä omassa sarjassamme. Koetun perusteella olemme oikealla tiellä ja tästä on hyvä jatkaa kohti kevätkauden jatkosarjaa.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.