Etusivu Joukkue Ottelut Kotikenttä Harjoittelu SPV


Miehet EDUSTUS

Ottelukalenteri Marraskuu Kaikki
VKOMATIKETOPELASU
44 12
453456789
4610111213141516
4717181920212223
48
24
252627282930

Ajankohtaista  

Keskisipilä palaa SPV:n kokoonpanoon, Mäkelän magneetin tulokset maanantaina

20.11.2010

SPV:stä 1 divisoonan IBF Blue Foxissa lainalla alkukauden ollut Jukka Keskisipilä palaa joukkueen kokoonpanoon. Blue Foxissa vahvasti esiintynyt Keskisipilä tulee paikkaamaan Teppo Mäkelän loukkaantumisen aiheuttamaa aukkoa SPV:n kokoonanossa. Blue Fox johtaa tällä hetkellä 1. divisoonan lähnsilohkoa yhdessä M-Teamin kanssa. Koko alkukautena Blue Fox on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun, eli Keskisipilän visiitti Uudenkaarlepyyn seuran riveissä on sujunut vähintäänkin mallikkaasti.


 


- Jukan palaaminen meidän kokoonpanoon tuli ajankohtaiseksi, kun Teppo loukkaantui, vahivistaa SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen. 


- Yhteistyö Blue Foxin kanssa on sujunut todella mallikkaasti, ja iso kiitos tästä kuuluu etenkin Isomäen Jorin suuntaan. Asiat saatiin nopeasti järjestymään, mikä oli nyt välttämätöntä, sillä meillä on haastava kolmen ottelun putki pelejä viidessä päivässä alkaen ensi keskiviikkona Trackers pelistä, Koponen valottaa asioiden kulkua.


Mäkelän Tepon alustava diagnoosi loukkaantumisesta kertoi, että polven sisempi sivuside on repeytynyt poikki. Keskiviikkona tehty uusi tutkimus kuitenkin antoi viitteitä, että side ei olisi kokonaan poikki. Mäkelä loukkaantui SPV - Happee ottelun viimeisellä minuutilla, kun Happee puolustaja Jaska Kunelius myöhästyi laitakontaktissaan ja kaatui Mäkelän päälle takaapäin osuen samalla oikean jalan päälle sillä seurauksella, että Mäkelän polvi vääntyi sisääpäin.


- Teppo pääsi jo perjantaina magneettikuviin, ja tulokset sieltä pitäisi tulla maanantaina. Silloin selviää tarkemmin, kuinka paha polven sivusiteen repeytymä on ja onko kierukassakin vaurioita. Samalla selviää sitten tarkemmin se, miten pitkään hän on poissa kentältä, Koponen kertoo Mäkelän tilanteesta.