Classic haki pisteet Seinäjoelta

SPV – Classic 5-8 (2-2, 0-2, 3-4)

SPV kohtasi Suomi 100 -kierroksen juhlaottelussa Classicin. Sarjakärki Classic oli odotetun tehokas ja vei pisteet mukanaan Tampereelle lukemin 5-8.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen. Vierasjoukkue Classic aloitti maalinteon ajassa 6:48, kun Janne Lammisen pommi painui SPV maaliin. Matias Veikkola toi kotijoukkueen tasoihin Atte Erosen istuessa kaksiminuuttista mailaanlyönnistä. Vahvasti esiintynyt Joni-Arttu Sieppi vei Peliveljet johtoon, kun kaukoveto painui maskin takaa Lassi Torisevan vartioimaan maaliin. Classic sai erän loppuun vielä rangaistuslaukauksen, kun Jose Kivipelto rikkoi maalintekotilanteessa. Joonas Pylsy laittoi pallon maltillisesti maaliin vaihdetun Hannulan taakse. Toiseen erään mentiin 2-2 tilanteesta.

Toinen erä oli Classicin hallussa. SPV ei saanut pallollista peliään missään vaiheessa rullaamaan. Classic kasvatti erän aikana johtoaan kahdella, kun Joona Rantala ja Sami Johansson osuivat kertaalleen. Erä ei tarjonnut suuria ihmeitä ja viimeiselle jaksolle lähdettiin Classicin 2-4-johdossa.

Classic karkasi kolmannen erän alussa jo 2-5-johtoon, kun maalille unohtunut Johansson laittoi vastahyökkäyksestä pallon punaisten maaliin. Sieppi kavensi vielä 3-5 mutta parempaa kiriä ei kotijoukkue saanut aikaan. Classic kuritti oman pään virheistä ja pian taululla olikin tylyt 3-7 lukemat. Kavennusta haettiin ilman maalivahtia ja siinä onnistuttiinkin Ville Kuuselan maalatessa tutulta tontilta. Vänttinen teki yhden tyhjiin ja ennen loppusummeria Kuusela viimeisteli loppunumeroiksi 5-8.

”Kyllä meidän oli tarkoitus olla parempia pallolla. Tottakai paljon oli Classicin hyvyyttä mutta meiltä myös rohkeuden puutetta. Joukkueen peli-ilme ei ollut sellainen mihin olisin tyytyväinen. Peli ei syttynyt missään vaiheessa. Valmistauduttiin hyvin ja oli luottavainen tunne mutta jotenkin ei tänään lähteny. Sitä pitää miettiä, miksi näin. Vastustaja pelas hyvin mutta tosiasia on se että paikkoja olisi ollut kääntää peli.” -Tommy Koponen

”Jos vertaa viikon takaiseen peliin niin tänään ei oltu sillä tasolla. Toki vastustaja pelasi parempi ja on varmasti parempi joukkue. Ihan voitettavissa oleva joukkue kuitenkin mutta tänään ei uskallettu pelata pallolla. Meni hieromiseksi, kun olisi pitäny saada palloa päätyyn, mistä niitä maaleja saadaan. Kaveri liikuttaa palloa ykkösellä ja jos me sijotutaan metri väärin niin se riittää.” – Joni-Arttu Sieppi

”Meidän pallollisista virheistä kaveri teki maaleja. Osaahan nää tyypit paikoista sisään laittaa. Pari helppoa paikkaa päästettiin varsinkin kolmannessa erässä. Nyt tänään ei loppukiri riittänyt. Tästä opitaan ja täytyy vaan jatkaa eteenpäin.” Harri Karjala