Classic kaatoi peliveljet 8-11

Peliveljien kauden 2017-2018 toinen harjoitusottelu päätty tappioon Tampereen Classicille luvuin 8-11 (1-3, 2-4, 5-4). Peliveljet olivat hieman unessa ensimmäisessä erässä, eikä kaksinkamppailu pelaamisesta ollut tietotakaan. Classic naputteli helpon näköisesti 0-3 johtoon. Erän loppupuolella Tuukka Kiviranta iski kaivatun kavennuksen Sami Kosken syötöstä. Näin ollen tauolle luvuista 1-3. Toiseen erään Peliveljien pakka sekosi totaalisesti ja 35minuutin kohdalla Classicin johtolukemat olivat jo 1-7. Peliveljien pääkäskyttäjä Tommy Koponen käytti aikalisänsä tässä kohtaa ja se tuotti kaivatun piristysruiskeen. Ensin Jari Hankkio kavensi Mikko Kohosen syötöstä ja heti perään Henri Urmas osui Janne Aution namupassista. Toiselle erätauolle lukemista 3-7. Viimeiseen erään tuli selkeästi sisuuntunut kotijoukkue. Oli helposti huomattavissa että punaiset olivat päättäneet taistella vielä ottelun voitosta. Kolmannen erän ensimmäinen reilu kymmenen minuuttia olivatkin selkeästi parasta SPV:n esitystä tänään. Peliveljien ykkösvitja Kohonen-Kuusela-Hankkio, pakkeinaan Veikkola-Autio, rakenti 4 osumaa ja Jukkis Pelto-arvo osui kertaalleen. Classic osui kertaalleen tuossa ajassa ja näin viimeiselle vitoselle lähdettiin kutkuttavasta 8-8 tasatilanteesta. Kuitenkin kolme minuuttia ennen loppua Classicin mies löytyi aivan liian vapaana keskeltä sektoria ja peli oli 8-9. Peliveljet hakivat tasoitusta tämän jälkeen kuudella kenttäpelaajalla, mutta ainoastaan tyhjä verkko soi, Classicin paketoidessa pelin lukemiin 8-11. Edelleen peliveljien selkeät ongelma kohdat löytyvät omasta päästä ja sen puolustamisesta. Sen tilkitsemiseen hyvä mahdollisuus on jo tulevana viikonloppuna, kun punaiset viettävät leiriviikonloppua lajin merkeissä. Seuraavat harkkapelit SPV pelaa Ruotsin maalla, kun joukkue suuntaa Uumajaan kuun lopussa, haastamaan Ruotsalaiset superliiga joukkueet, Team Thorengruppenin ja IBK Dalenin.

Tänään SPV:n tehokkaimmat tänään olivat Hankkio (2+1),  Kohonen (2+1) sekä varmasti, niin sentterinä, kuin pakkina luutinut Janne Autio (0+3). Muista peliveli maaleista vastasivat Kuusela, Kiviranta, Urmas ja Pelto-arvo.

Maalissa Hannes Hannula pelasi 40min ja Julius Kivimäki 20min.