Classic murskasi SPV:n

Classic – SPV 11-2 (5-0, 4-1, 2-1)

SPV:n kolmen ottelun viikko alkoi synkästi, murskatappiolla Classicia vastaan.

Vajaamiehinen SPV sai huomata vastustajansa paremmuuden jo ensimmäisessä erässä, kun Classic takoi tauluun 5-0 lukemat. Merkkausvirheiden ja harhasyöttöjen seurauksena Classic pääsi iskemään minuutiin kolme osumaa Hannes Hannulan vartioimaan maaliin. Tulitus ei loppunut siihen ja Hannekselle kirjattiin ottelussa yhteensä 25 torjuntaa.

Juuso Keskinen avasi vierasjoukkueen maalitilin toisen erän alussa, kun nuorukaisen yllättävä veto kavensi ottelun 5-1:een. Classic otti kuitenkin nopeasti pelin haltuunsa ja iski toiseen erään neljä osumaa. Kolmas erä ei tarjonnut enää jännitettävää, kun Classic piti vieraat poissa hyökkäysalueelta ja vaihtoi omassa pelissään vaihdetta pienemmälle. Kotijoukkue onnistui maalinteossa vielä kahdesti. Tommi Hakalan viimeisen erän osuma jäi laihaksi lohduksi, kun loppunumeroiksi kirjattiin 11-2.

”Oltiin tänään pelin jokaisella osa-alueella vastustajaa perässä. Meidän pallollinen peli ei ollut tänään miestään kotoisin. Tulos oli ennen kaikkea Classicin hyvyyttä mutta myös meidän heikkoutta, kun ei pystytty vastaamaan siihen mitä kaveri kentällä teki. Kolmoskenttä pelasi hyvin ja taisi jopa jäädä plussalle ottelussa. Sieltä löytyy varmaan meidän tämän päivän onnistujat.” – Harri Karjala