Classic vahvempi Seinäjoella

SPV – Classic 3-7 (1-1, 1-3, 1-3)

Seinäjoen Peliveljet kärsi kauden kolmannen tappionsa, kun sarjakärki Classic haki kuuman kamppailun jälkeen pisteet Seinäjoelta maalein 3-7.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen. Molemmat joukkueet viimeistelivät kertaalleen vaikka paikkoja oli useampaankin osumaan. Toisessa erässä pallo alkoi pomppia enemmän vierasjoukkueelle. Johansson, Tykkyläinen ja Lastikka veivät Classicin lyhyessä ajassa 1–4-johtoon. SPV ei päässyt kunnolla omaan peliinsä kiinni ja viimeistely oli heikkoa. Tommi Hakala loi uskoa kotijoukkueeseen kaventamalla Hankkion syötöstä tilanteeksi 2-4. Tämän jälkeen SPV pääsi pyörittämään jopa kahden miehen ylivoimaa mutta kolmea tolppalaukausta lähemmäs ei päästy. Petri Hakosen 3–4-kavennus kolmannen erän alussa jäi laihaksi lohduksi, kun Classic puski hetkeä myöhemmin kolmen maalin johtoon Salinin ja Johanssonin osumilla. Neljän maalin mies Sami Johansson viimeisteli loppunumerot tyhjään maaliin. Molemmille joukkueille vihellettiin ottelussa kahdeksan jäähyminuuttia mutta alivoima oli rautaista, eikä yhtäkään ylivoimaosumaa nähty.

Peli meni Classicin määräämässä temmossa ja tahdissa. Me ei päästy omaan tekemiseen kunnolla kiinni. Classic onnistui taas siinä missä ovat hyviä ja pelistä tuli hidas, välillä jopa sellaista seisomista. Tämä näkyi taas meidän ylivoimassa, kun seisottiin ja pallo ei liikkunut. Jos eilen oltiin tehokkaita viimeistelyssä niin tänään sitten kaikkea muuta. Alivoima oli puolestaan erittäin hyvää että siihen pitää olla tyytyväinen.” T. Koponen

SPV pelaa seuraavan liigaottelunsa viikon päästä sunnuntaina 8.12. Oulussa. Sitä ennen herkutellaan paikalliskamppailun merkeissä, kun Nurmon Jymy ja SPV kohtaavat Suomen Cupin ottelussa Nurmon liikuntahallilla torstaina 5.12. kello 19.

SPV:n Janne Autio pelasi vahvan ottelun ja palkittiin kotijoukkueen parhaana pelaajana.