Happee kaatui tapahtumaottelussa

Happee – SPV 8-10 (2-1, 1-4, 5-5)

SPV vieraili lauantaina Jyväskylän Happeen 30-vuotisjuhlassa. Hieno ja viihdyttävä tapahtumaottelu päättyi lopulta Peliveljien 8–10-voittoon.

Ottelun avauserä tarjosi tasaista ja vauhdikasta salibandyviihdettä runsaslukuiselle yleisölle. Jami Manninen ja Juuso Heikkinen veivät Happeen 2–0-johtoon mutta Petri Hakosen viivapommi kavensi tilanteeksi 2-1.

Toisessa erässä SPV sai viisikkopelinsä rullaamaan mallikkaasti. Jyrki Holopainen tasoitti ottelun, minkä jälkeen Hakanen, Autio ja Pelto-Arvo hiljensivät kotiyleisön iskiessään neljässä minuutissa vieraat kolmen maalin johtoon. Juuso Heikkinen iski erän loppuun kavennuksen ja taukolukemiksi jäi 3-5.

Tapahtumarikas kolmas erä alkoi SPV:n kannalta iloisissa merkeissä. Tuomas Mustonen ja Jari Hankkio nauttivat Riku Hakasen tarjoiluista ja löivät taululle 3–7-johdon. Tätä seurasi SPV:n jäähyjakso, kun ensin Joni-Arttu Sieppi komennettiin kaksiminuuttiselle mailaan lyönnistä. Happeen ylivoimaosuman jälkeen Jari Hankkion mailan heilautus katsottiin punaisen kortin arvoiseksi ja kotijoukkue pääsi pyörittämään 5 minuutin ylivoimaa. Kotijoukkue viimeisteli jäähyn aikana kolmesti mutta Petri Hakonen pääsi myös yllättämään alivoimaosumallaan. SPV kasasi jäähyn jälkeen rivinsä miehekkääsi ja parin lisäosuman myötä voitto kirjattiin punaisille lukemin 8-10.

SPV matkaa Seinäjoelle tärkeät pisteet mukanaan. Joukkue jatkaa kahden ottelun jälkeen sarjan kärkipaikalla. Kahden viikon päästä SPV:llä on edessään tuplaviikonloppu, jolloin Indians kohdataan vieraskentällä perjantaina ja EräViikingit kotihallissa sunnuntaina.