Happee voitti Nokian iltapäiväpelissä

Speve Cupin lauantaipäivän kolmannessa ottelussa Jyväskylän Happee pelasi ensimmäisen ottelunsa, kun taas Nokian Krp oli jo aamulla pelannut täysimittaisen väännön Poria vastaan. Lukemiltaan tasaisen ensi erän jälkeen (1-1) Happee laittoi toisessa erässä maalivaihteen päälle ja 40 minuutin jälkeen taululla olivat 6-2 lukemat Happeelle. Kolmannessa erässä keskisuomalaiset jatkoivat maalitalkoita aina tilanteeseen 8-3 asti. Kolmannen erän viimeisen puoliskan vei Nokia 0-2 ja näin lopputulokseksi kirjattiin 8-5 (1-1,5-1,2-3).

Happeen tehomies ottelussa oli Joonas Pylsy, jonka loppusaldoksin muodostui 2+3. Nokian pistekärki oli puolestaan Trackersista joukkueeseen siirtynyt Timo Johansson tehon 2+1.