Heikko toinen erä ratkaisi voiton KrP:lle

Nokian KrP – SPV 8-4 (2-2, 5-2, 1-0)

Nokian KrP kaatoi SPV:n ensimmäisessä puolivälieräottelussa lukemin 8-4. Vahva toinen erä ja Henri Johanssonin 4 maalia varmistivat voiton nokialaisille.

Nokialaiset tulivat tapansa mukaan ottelun alkuun terävästi. Pelikellosta oli kulunut ainoastaan 11 sekuntia, kun Henri Johansson viimeisteli illan ensimmäisen osumansa. Matias Veikkola ja Tuukka Kiviranta veivät SPV:n johtoon mutta Johansson tasoitti ottelun kolme sekuntia ennen erätaukoa.

Toinen erä oli nokialaisten maalijuhlaa. Johansson viimeisteli hattutempun ylivoimalla Juuso Keskisen istuessa kiinnipitämisjäähyä. Wigren, Krumins ja Mäkipää osuivat kaikki lyhyen ajan sisällä vieden kotijoukkueen 6-2-johtoon. Aikalisä toi hetkellistä helpotusta, kun pudotuspeleihin syttynyt Tuukka Kiviranta kavensi ottelun 6-3. Sami Koski toi SPV:n ylivoimalla kahden maalin päähän, mutta kiri tyssäsi Jere Oksasen 7-3 osumaan.

SPV haki kuumeisesti kavennusta kolmannessa erässä. KrP ei lähtenyt hakemaan ottelussa lisäosumia vaan keskittyi johtoasemansa säilyttämiseen. Henri Myllymäen jäähyn myötä KrP pääsi iskemään loppunumeroiksi 8-4.

”Sarja on nyt avattu. Harmittava tappio tietenkin. Ekassa vaihdossa Nokia iski heti maalin ja sai hyvän lähdön peliin. Ensimmäinen erä ihan hyvää ja tasaista menoa. Toinen erä sit meiltä todella heikkoa tekemistä, vaikka meillä oli paikat ja tilanteet tulla tasoihin ja ottaa siitä peli haltuun. Toisen erän pieni musta hetki ja Krp iski nopeasti kolme maalia. Se käänsi pelin Nokialle. Kolmannen erän takaa-ajo jäi aika laimeaksi. Puuttui rohkeus ja päättäväisyys mennä maalia kohti. Sarja on alussa ja sunnuntaina jo jatketaan sitten Seinäjoella.” – Jyrki Holopainen

”KrP käytti oman momentuminsa tehokkaasti toisen erän alussa ja iski 4 maalia kymmeneen minuuttiin. Me tehtiin turhia pallollisia ja pallottomia virheitä ja ne kostautui.”

Sarja jatkuu heti sunnuntaina Seinäjoella. Ottelu alkaa kello 18:30 Seinäjoen Urheilutalolla.