Kauden Urheilutalo-avaus sunnuntaina – Vieraaksi NST

Kotiluola-avaus sunnuntaina

Seinäjoen Peliveljien tämänvuotinen liigataival on alkanut oikein mallikkaasti, joukkueen otettua neljästä ottelusta seitsemän pistettä kahdeksasta mahdollisesta. Kausi alkoi kotipelillä SSV:tä vastaan Seinäjoki Areenassa, mutta vasta nyt on vuoro astella iki-ihanan Urheilutalon matolle.

Vastaan tulevana sunnuntaina asettuu siis Lappeenrannan NST. Susirajan asukit ovat napanneet tähänastisista neljästä ottelustaan vain yhden voiton, mutta joukkue on esittänyt kelpo otteita hävitessään Classicille yhdellä maalilla ja taivuttuaan Oilersille ja Josballe kahdella. Hirveästi maaleilla NST ei ole mässäillyt. Joukkueen kahdeksastatoista maalista kymmenen on tehnyt kaksikko Tommi Mäkelä – Ville Aapro, molempien maalisarakkeiden näyttäessä lukemaa viisi.
Speveltä sen sijaan tehoja löytyy. Joukkue on tehnyt 27 maalia ja tähän mennessä 11 pelaajaa on heiluttanut verkkoja. Ketjukoostumuksissa on nähty vanhoja tuttuja ketjuja, mutta myös uusia kujeita on kokeiltu. Saa nähdä millaiset sopat valmentaja Tommy Koponen saa viikonlopuksi keitettyä vastustajan pään menoksi.

Tavoitteena olisi saada aina niin tunnelmallinen Urheilutalo täyteen kannattajia ja siinä ainoa apu tulee sinulta! Tule katsomaan, kuinka lappeenrantalaiset pyristelevät punasinistä Pelivelipoppoota vastaan ja koe suuren urheilujuhlan tuntua. Sunnuntaina Seinäjoen Urheilutalolla, kello 18:30!

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.com
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.