Kohonen johdatti SPV:n voittoon Oilersista

SPV – Oilers 8-4 (2-1, 2-2, 4-1)

SPV päätti runkosarjan kotiotteluiden osalta voitokkaasti, kun Oilers kaatui lukemin 8-4. Mikko Kohonen johdatti joukkueensa voittoon tehtailemalla 4 maalia.

Lauantain liigaottelu SPV:n ja Oilersin välillä näytti alusta asti siltä että molemmat joukkueet olivat tulleet taistelemaan sarjapisteistä. Peli oli aktiivista ja energistä. Kotijoukkueen pelistä paistoi paljon kaivattu peli-ilo. Vauhdikas syöttöpeli ja pallon liikuttelu teki vieraiden pelin tukalaksi. Vieraat siirtyivät ottelussa johtoon mutta Mikko Kohosen kaksi osumaa takasi SPV:lle johtoaseman erätauolle mentäessä.

Oilers pysyi toisessä erässä pelissä mukana, kun joukkueet iskivät maalirysän puolessatoista minuutissa. Oilers osui kahdesti ja Hakalan ja Aution rinnalle nostettu Juuso Keskinen kerran. Jälleen Kohonen takasi kotijoukkueelle johtoaseman erätauolle mentäessä, kun verkko heilui ylivoimalla ottelun puolivälissä.

Kolmannessa erässä Oilers päästi SPV:n karkumatkalle jäähyjen ansiosta. Mikko Kohonen, Sami Koski, Joni-Arttu Sieppi ja Tommi Hakala viimeistelivät SPV:lle 8-4 voiton ja tärkeät kaksi pistettä.

”Oli mahtavaa pelata. Yleisö oli hyvin mukana pelissä. Paljo on meidän pelissä vielä parannettavaa ja paljon on jo nyt parantunut. Pudotuspelejä kohden kun mennään niin pitääkin parantua. Peli-ilo oli voimakkaasti läsnä meidän joukkueessa ja se oli mahtavaa. Peli oli aktiivista ja silloin tapahtuu paljon hyviä asioita. Hyvät fiilikset jäi pelistä. Hieno peli.” -Mikko Kohonen