Kolme pistettä saaliina hirvijahdista

SPV:n tuplaviikonloppu alkoi voitokkaasti, kun Peliveljet hakivat täydet kolme pistettä Jyväskylästä lukemin 6-9.

Historiallinen Kohosen veljesten kohtaaminen tarjosi Jyväskylän 900-päiselle yleisölle salibandyviihdettä koko rahan edestä. Joukkueet pelasivat aktiivista salibandya ja pallonhallinta siirtyi vaiheittain joukkueelta toiselle.

Ensimmäisessä erässä mentiin vauhdilla päästä päähän. Happee siirtyi nopeasti 1-0 johtoon mutta Hankkio ja Sieppi iskivät punapaidat johtoon viiden minuutin pelin kohdalla. SPV:n jäähysuma kostautui, kun ensin Mika Kohonen huudatti kotiyleisöä ja hetkeä myöhemmin Jami Manninen vei Happeen 3-2-johtoon kahden miehen ylivoimalla.

SPV aloitti toisen erän vahvasti. Joukkue takoi puolessatoista minuutissa kolme maalia ja siirtyi ottelussa kuskin paikalle. Ottelu jatkui vauhdikkaana ja molemmilta joukkueilta nähtiin fyysistä peliä, välillä jopa sääntöjen rajamailla. Erän loppuhetkillä nähtiin kotijoukkueen kavennusosuma, kun Peter Kotilainen iski illan toisella osumallaan lukemiksi 4-5.

Päätöserässä maalailtiin jälleen vuoron perään. Kohonen vei vieraat jälleen kahden maalin johtoon, kun erää oli pelattu minuutin verran. Hetkeä myöhemmin Peter Kotilainen iski hattutempun täyteen kotijoukkueen kolmannella ylivoimaosumalla. Hankkio hiljensi kotiyleisön jälleen hetkeä myöhemmin. Paul Kotilainen kavensi eron jälleen yhteen maaliin mutta Sieppi taituroi illan kolmannen osumansa ja Kohonen viimeisteli päätöslukemat 6-9 tyhjään maaliin.

SPV:n parhaana palkittiin hattutempun iskenyt Joni-Arttu Sieppi (3+0). Samaan pistemäärään ylisi Jari Hankkio (2+1), joka iski ottelussa uransa 100. runkosarjamaalin. Kosonen keräsi ottelussa yhteensä 32 torjuntaa ja osoitti jälleen arvonsa joukkueelle.

Hommat jatkuu heti huomenna kotiottelulla, kun vastaan asettuu EräViikingit. Ottelu vihelletään käyntiin kello 17.