KrP murskasi SPV:n kolmannessa erässä

SPV nöyrtyi kolmannen kerran puolivälieräsarjassa, kun Nokian KrP ryösti vierasvoiton lukemin 3-11.

SPV oli vielä ensimmäisessä erässä hyvin pelissä mukana, kun Sieppi ja Kohonen veivät kotijoukkueen 2-1 johtoon. KrP kuitenkin tasoitti ottelun vielä ennen erätaukoa ja tilanne oli toiseen erään mentäessä 2-2.

Toisessa erässä ottelu alkoi kääntyä vieraille. SPV ei saanut paikoistaan sisään, kun taas joukkueensa parhaana palkittu Krumins osui kahdesti. Kolmanteen erään lähdettiin vieraiden 2-4 johdossa.

Kolmas erä oli vieraiden täydellistä hallintaa. Paikalle matkustaneet KrP-fanit saivat juhlia mielin määrin, kun KrP murjoi pelivälineen yhteensä seitsemän kertaa SPV:n maaliin. Lopputulos oli Peliveljien kannalta murskaava 3-11.

”Vaikea peli. Vastustaja oli edellä joka osa-alueella. Onneks tiistaina on taas uus peli. Nyt kokeiltiin vähän uusia juttuja ja ne ei toiminut. Ehdottomasti uskon että vielä voidaan voittaa. Jatkoon pääsyyn vaaditaan neljä voittoa, siihen on mahdollisuus.” –Matias Veikkola

Kuva: Juha Käenmäki