LASB kaatui tiukan taiston päätteeksi

SPV – LASB 7-5 (2-3, 3-2, 2-0)

Seinäjoen Peliveljet kasvatti voittoputkeaan neljän ottelun mittaiseksi, kun LASB kaatui kotihallissa lukemin 7-5. Voiton takuumiehenä hääri jälleen huimassa pelivireessä oleva Joni-Arttu Sieppi.

SPV aloitti pelin vahvasti ja avausosumaa tuuletettiin jo 11 sekunnin pelin jälkeen. Vaikka ottelun alku oli kotijoukkueen hallintaa, johti LASB ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2-3 kahden ylivoimaosuman turvin. SPV:n kärsimät jäähyt rikkoivat peliä myös toisessa erässä. Kotijoukkue oli kuitenkin maalipaikoissaan asteen verran tehokkaampi ja ratkaisua lähdettiin hakemaan kolmannesta erästä 5-5 tilanteessa. Voittomaalia saatiin odottaa aina 54:lle peliminuutille, kun Joni-Arttu Sieppi viimeisteli hattutempun ylivoimalla LASB:n verkkoon. Konsta Haukkala viimeisteli loppunumerot 7-5 tyhjään maaliin.

Rikkonaisesta pelistä jäi käteen se mitä lähdettiin hakemaan, kolme pistettä. Työt jatkuvat 8. helmikuuta TPS:n vieraana. Seuraava kotiottelu pelataan 10.2. ja silloin vieraspäätyyn astelee OLS.

2e194d6b-5aee-4fd2-8d47-d1b15f7bcf34

Kuva: Juha Käenmäki