Liigamiehet hyvällä asialla, haravointitempauksella autettiin ikäihmisten syystöitä

photo-2019-10-26-10-57-51

SPV:n liigapelaajat ulkoutuivat tänään hyvälle asialle. Kanta-Kauhavan, Alahärmän ja Ylihärmän seudulla SPV jalkautui yhteensä 19 kotitalouteen, joissa autettiin iäkkäämpiä vanhuksia haravoinnissa.  Paikallisen Aijjoos -toiminnan kutsumina Peliveljet haravoivat ikäihmisten pihoja hienossa syyssäässä ja näin peleistä vapaaseen viikonloppuun tuli vähän erilaista kuntotreeniä. Joukkueen päävalmentaja Tommy Koponen oli myös mukana haravoimassa ja kertoi, että SPV oli tempauksessa mukana kutsusta, johon ei voitu vastata muuta kuin kyllä.

img_9562

– Tämä jos mikä on meidän näköistä tomintaa, ollaan nimittäin ainakin jo lajipiireissä tunnettuja siitä, että tehdään joukkueena aina kauden mittaan useampikin talkooprojekti, eli pohjalaisittain kökkää. Nyt kun tuli pyyntö auttaa näitä ihmisiä ja ajankohta saatiin sopimaan, päätettiin olla tässä koko jengillä mukana.

photo-2019-10-26-10-56-14img_9561

– Aamupäivän kun rapsutti nurmikoita ja samalla vaihtoi ajatuksia hyväksi osuneessa säässä näiden ikäihmisten kanssa, niin tuli kyllä hieno kokemus taas yhteiseen matkaan. Haravoidessa sai tietysti paitsi ulkoilla raikkaassa säässä, mutta myös hyvää kuntotreeniä ja joukkueen jäsenten kanssa mukavaa yhteistä, vähän erilaista laatuaikaa. Tempauksen päättäneellä ruoalla fiilis oli todella hieno, ruoka maistui ja taidettiinpa ruokasalissa kuulla spontaanisti pianomusiikkiakin yhden joukkueen jäsenen toimesta, Mr SPV:näkin tunnettu Koponen tunnelmoi.

Tempauksen organisoinnista vastasi Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä operoiva Aijjoos-toiminta. Aijjoos on Veikkauksen tuella tapahtuvaa toimintaa, jolla vahvistetaan ikäihmisten hyvinvointia.

– Tämä tempaus on ikäihmiselle todella tärkeä, sillä tämän ikäisille pienikin apu tällaisissa fyysistä työtä vaativissa asioissa auttaa arkea kovasti, kommentoi Aijjoos-toiminnan puolesta tempausta koordinoinut Minna Koponen.

– Tämä apu tuli tänä vuonna todella tarpeeseen, sillä avuntarvitsijoita oli nyt tosiaan parisenkymmentä. Fyysisen avun lisäksi tällaiset tempaukset tarjoavat monessa tapauksessa hyvin yksinäisillekin ikäihmisille piristystä myös sinne arkeen, kun haravoinnin lomassa saa vaihtaa muutaman sanan ihan uusien ihmisten kanssa. Iso kiitos SPV:lle mukanaolosta. Mieheni kautta sain tietysti pienen etulyöntiaseman houkutella SPV mukaan tähän kuvioon, mutta joukkueen pelaajille sitäkin isompi kiitos, että lähtivät ajatukseen mukaan, Koponen valaisi tempauksen taustoja.

SPV lähettää isot myös kiitokset myös Seinäjoen Puutarha Oy:lle, josta saatiin tempaukseen haravat ja lehtipuhaltimia.

Kiitos!

 

photo-2019-10-26-11-22-40

 

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.