Liigamiehet sunnuntaina Joensuuhun

SPV:n ligajoukkueen kausi jatkuu sunnuntaina Joensuussa. Joukkue on saanut harjoitella avauspeliensä tiiviin kolmen ryppään jälkeen nyt ehjän harjoitusviikon, ja Joensuuhun lähdetään nöyrinä mutta ensimmäisistä peleistä myös oppia ottaneena. Harjoitusviikkoa on hiukan haitannut joukkueen läpi pyyhkinyt flunssa-aalto, mutta perjantain viimeistelyharjoituksissa kato oli enää kolmen miehen mittainen, ja näiläkin poissaolleilla suunta näyttää nyt parempaan päin.

Joensuussa vastassa on viime keväänä SPV:ltä Seinäjoella pisteet hakenut Josba. Joukkueet ovat pelanneet vuosien varrella varsin tasaväkisiä pelejä. Josban maalilla on tällä kaudella tuttu mies, eli vielä viime kaudella SPV:ssä torjunut tsekkivahti David Rytych. Sympaattinen ja tunnollisena harjoittelijana tunnettu Rytych on isossa roolissa nyt Josban maalinsuulla, sillä joukkue on menettänyt edelliskauden puolustuksen johtohahmon, maajoukkuepuolustaja Tatu Väänäsen juuri SPV:n takalinjoille, ja joukkueesta on muutoinkin lähtenyt paljon kokemusta viime kauden jäljiltä. Seinäjokisille tuttu Sami Matikainen on tullut hätiin tätä vajetta paikkaamaan, ja Matikainen olikin jo mukana kun joukkue haki viime viikonloppuna avausvoittonsa AC Hakista. Vaikka Josban alkukausi on ollut mollivoittoinen (yksi voito, neljä tappiota), ei se ole SPV:lläkään huipusti alkanut. Kolmesta pelistä on saldona yksi voitto ja kaksi tappiota, ja tuota tilastoa joukkue haluaa lähteä korjaamaan Joensuuhun. SPV:n peliä on vaivannut tehottomuus, ja varmasti tähän puoleen on nyt haettu uutta puhtia harjoitusten kautta. Sunnuntaina luvassa onkin mielenkiintoinen ottelu kahden fyysisesti erinomaisessa kunnossa ja samalla äärimmäisen nälkäisesti lisäpisteitä hamuavan joukkueen kesken.

Josba – SPV, su 10.10 klo 17.00 Joensuu Areena.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.com
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.