Me teimme sen yhdessä! #Elämänvirtaa ylsi tavoitteeseensa

#ELÄMÄNVIRTAA YHTEISÖLLINEN VERENLUOVUTUSKAMPANJA YLSI TAVOITTEESEENSA

#ELÄMÄNVIRTAA yhteisöllinen verenluovutuskampanja on tullut päätökseen. Tuhansien hyväntekijöiden ansiosta kampanja on ollut erittäin tuloksellinen. Haluamme yhdessä kiittää jokaista kampanjaan osallistunutta ja tärkeää asiaa eteenpäin jakanutta.

#Elämänvirtaa-kampanjan tavoitteena oli kasvattaa verenluovuttajien määrää Seinäjoen alueella ja valtakunnallisesti sekä lisätä tietoisuutta verenluovutuksen tärkeydestä. Kampanja alkoi näyttävästi 29.12.2019 Seinäjoen Peliveljien salibandyliigan edustusjoukkueen kotiottelussa Seinäjoella, kun joukkueen pelipaidoista oli kadonnut punainen väri. Yleisö seurasi kampanjan verenluovutusmääriä SPV:n kotiotteluissa pelipaidan värin vaihtumisen kautta. Punainen väri palautui paitaan asteittain verenluovuttajien määrän kasvaessa.

Kampanjan aikana rekisteröitiin yhteensä 3033 luovuttajaa

Kampanjaan osallistuneet kävivät 29.12.2019–29.2.2020 välillä Seinäjoen alueella verenluovutuksessa. Verta pystyi luovuttamaan myös missä tahansa muussa verenluovutuspisteessä. Tällöin luovutus kirjattiin kampanjalle, kun kampanjatunnus #Elämänvirtaa mainittiin luovutustilanteessa. Pelipaita palautuisi kauttaaltaan punaiseksi vasta kun kampanjan tavoite, 3000 verenluovuttajaa saavutettaisiin. Tavoite täyttyi helmikuun viimeisellä viikolla.

Seinäjoen veripalvelutoimistolla kampanja näkyi erittäin positiivisesti ja osa päivistä oli hyvinkin vilkkaita. ”Uusia luovuttajia tuli lähes päivittäin. Luovuttajat halusivat iloisin mielin palauttaa väriä takaisin paitoihin, ja ne, jotka eivät olleet kuulleet kampanjasta, kysyivät siitä nähdessään julisteet toimistollamme. Kampanjasta jäi oikein hyvät tunnelmat – se oli huolella suunniteltu ja toteutettu, lisäksi se antoi tärkeälle asialle sekä Seinäjoen veripalvelutoimistolle näkyvyyttä”, kertoo Anu Keisala Seinäjoen veripalvelutoimistosta.

Kiitämme kaikkia mukana olleita
”Kampanja on nyt päättynyt ja sen näkyvänä mittarina toiminut pelipaitamme on palautunut kokonaan punaiseksi. Tavoitteeseen pääseminen ennen kampanjan loppua tuntuu meistä valtavan hyvältä! Saimme aikaan auttamisen kierteen muun muassa haastamalla omia fanejamme ja muita sidosryhmäläisiä! Meistä oli mahtavaa olla toteuttamassa Carunan ja Seinäjoen Veripalvelun kanssa tämänlaista kampanjaa, joka kosketti monia pelaajia myös henkilökohtaisella tasolla. Kannustankin urheiluseuroja rohkeasti osallistumaan yhteiskunnalliseen toimintaan ja käyttämään näkyvyyttään hyvän asian puolesta”, SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen kertoo.

Kampanjan mahdollistajana toimi sähkönjakeluyhtiö Caruna. ”Olemme iloisia, että #Elämänvirtaa-kampanja saavutti sille asetetut tavoitteet, ja saimme yhdessä tuotua tärkeää asiaa näkyville. Esimerkiksi Seinäjoen lähikunnat ovat aktiivisesti olleet mukana tukemassa kampanjaa – Seinäjoen kaupunki haastoi mukaan kaupungin henkilökunnan, konserniyhtiöt ja muita yhteistyökumppaneitaan sekä auttoi omalla esimerkillään loistavan tuloksen saavuttamisessa”, kertoo Anne Pirilä, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Carunalta. Yhtiössä tehdään säännöllisesti toimenpiteitä, jotka ovat sidoksissa yhteiskuntavastuuseen ja sosiaalisiin hankkeisiin. ”Vaikka #Elämänvirtaa-kampanja nyt päättyykin, hyvän toiminnan tulisi jatkua edelleen. Tarve verenluovuttajille on läsnä joka ikinen arkipäivä. Toivomme, että tämä viesti kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja mahdollisimman monet käyvät verenluovutuksessa jatkossakin”, päättää Pirilä.

caruna-ela%cc%88ma%cc%88nvirtaa-kiitos-fb-header

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.