Nokian KrP veti pidemmän korren rankkareilla

SPV – Nokian KrP 8-9 rl. (2-5, 2-2, 4-1)

Seinäjoen Peliveljet ja Nokian KrP ottivat lauantai-iltana mittaa toisistaan Seinäjoen Urheilutalolla. Vaiherikas trilleri päättyi lopulta rankkareiden jälkeen Nokian voittoon 8-9.

Nokialaiset tulivat ottelun alkuun vahvasti ja rankaisivat kotijoukkueen huolimattomuudesta kovalla prosentilla. Ensimmäisen erän jälkeen vierailijat johtivat ottelua lukemin jo 2-5. Toinen erä toisti ensimmäisen kaavaa ja eikä SPV saanut vielä kunnollista kiriä käyntiin. SPV paransi peliään selkeästi kolmanteen erään ja Petri Hakosen hattutempun myötä siirsi ottelun ratkaisun jatkoajalle. Voittajasta ei saatu selkoa vielä jatkoajalla vaan päätös venyi aina rankkareille asti. Tässä kilpailussa pisimmän korren veti KrP:n loistavasti pelannut maalivahti Arvid Vonk. Mies torjui jokaisen SPV:n laukoman rankkarin ja tämän myötä kaksi pistettä matkasi Nokialle.

Salibandyliiga jää tämän ottelun myötä maajoukkuetauolle ja SPV palaa tositoimiin 14.12. Espoossa Indiansin vieraana. Seuraava kotiottelu pelataan 16.12., jolloin vastassa on Porin Karhut. Huomenna pelataan vielä Suomen Cupin ottelu Oulussa, jossa vastassa on Divari-joukkue Merikoski SBT.