Peliveljet kruunasi viikonlopun jatkoaikavoitolla EräViikingeistä

SPV – EräViikingit 8–7 ja. (2-1, 3-5, 2-1, 1-0)

SPV:n kolmen ottelun viikko päättyi voitokkaasti, kun EräViikingit kaatui kotiluolassa jatkoajalla 8–7.

SPV:n Oulussa löytämä peli-ilo näkyi sunnuntaina ottelun alusta alkaen. Kotijoukkue sai salama-alun, kun parin minuutin pelin jälkeen digitaalissa oli lukemat 2–0. EräViikingit havahtui vähitellen peliin mukaan. Tasainen ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueen 2–1-johtolukemissa.

SPV sai toisessa erässä maistaa omaa lääkettään EräViikinkien saatua parissa ensimmäisessä minuutissa kaksi maalia peräjälkeen. Hetkeä myöhemmin Harri Karjala passitettiin jäähylle protestoinnista ja vieraat lisäsivät johtoaan 2–4:ään.

Viihdyttävä toinen erä tarjosi paljon maaleja. EräViikingit oli terävämpi viimeistelyssä, ja erätauolle mentiin 5–6-lukemissa.

Kolmannen erän alussa Marko Juselius vei vieraat jälleen kahden maalin johtoon. Pirteästi esiintynyt kakkoskenttä toi kuitenkin Peliveljet tasoihin Joni-Arttu Siepin ja Henri Myllymäen maaleilla.

Varsinaisella peliajalla ei lisäosumia nähty, joten ratkaisua haettiin jatkoajalla. Ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 61:47, kun Sieppi vapautti ottelun parhaana palkitun Tuomas Mustosen maalintekoon.

”Vauhdikas peli. Meidän pelisuunnitelma toimi täydellisesti. Puolustus oli ihan ookoo-tasolla, toki sitä voi aina parantaa. Jatkoaika oli sellaista kissa ja hiiri -leikkiä ja tällä kertaa me osuttiin. Meillä on joukkueessa ihan mahtava fiilis tällä hetkellä ja se varmaan näkyi katsomoonkin asti.” – kertoi Mustonen.