Peliveljet niukkaan voittoon LASBista

SPV – LASB 4-3 (2-1, 1-1, 1-1)

Seinäjoen Peliveljet ja LASB kohtasivat sunnuntai-illan liigakamppailussa Seinäjoella. Ottelussa oli tarjolla kolmen sarjapisteen lisäksi Suomen Cupin jatkopaikka. Vähämaalinen ja tiukka ottelu päättyi lopulta SPV:n 4–3-voittoon.

Seinäjoen Urheilutalolla nähtiin kaikkea muuta kuin Veikkaus-TV:n ennakossa povattu SPV:n murskavoitto. Lahtelaiset olivat erittäin aktiivisella pelijalalla liikenteessä ja tekivät ottelusta yhtä mielenkiintoisen kuin aiemminkin joukkueiden kohdatessa. Jokaisen erän alku vaikutti olevan SPV:n otteessa mutta erien edetessä vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan. Molempien joukkueiden parhaat pelaajat löytyivät maalin suulta. Vieraiden Santeri Pohjonen ja SPV:n Rasmus Hasu ottivat vuorotellen tärkeitä pelastuksia pitäen pelin mielenkiintoisena aina viime hetkille asti. LASB pääsi pyörittämään ottelun viimeiset minuutit ylivoimaa mutta SPV sinnitteli ja vei ottelusta kolme pistettä sekä Suomen Cupin jatkopaikan.

Kolmen pelin kova viikko on nyt takana. Joka toinen päivä pelattiin niin että välissä ei ehtinyt treenata. Kaksi peräkkäistä vieraspeliä vielä vaikutti jonkun verran unirytmiin, joten pitää olla tyytyväinen. Tänään ei nähty meiltä parasta tai raikkainta hyökkäyspeliä mutta vastustajan maalivahti oli myös hyvä. Aina kun oltiin edellä ja oltaisiin voitu karata niin maalivahti otti tärkeitä koppeja. Toki meidän viimeistelykään ei ollut niin kliinistä. Tällä pelillä osoitettiin että puolustamallakin voidaan voittaa. Ylivoima on meillä edelleen 100 prosentista ja tärkeä alivoimakin saatiin tapettua, kun vastustaja yritti viime hetkillä tasoitusta kuudella neljää vastaan. Nää on hyviä juttuja. Tauko tulee nyt hyvään paikkaan ja päästään treenaamaan niitä asioita, mitkä tässä vaiheessa kautta pitäisi alkaa näkymään pelissä. Tauolta tulee jälleen astetta kovempi SPV.” -Tommy Koponen

Seuraava ottelu pelataan 17. marraskuuta Ähtärin upouudessa liikuntahallissa. Otteluisäntinä toimii Ähtärin eläinpuisto ja tietysti sympaattiset Lumi ja Pyry. Merkkaa päivä kalenteriin ja vietä ikimuistoinen päivä pandojen ja salibandyn parissa!

 

img_9303

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.