Peliveljet puolustuksen kautta voittoon

SPV-OLS 6-3 (1-2,2-0,3-1)

SPV kohtasi tuplaviikonlopun toisessa ottelussa Oulun Luistinseuran. Peliveljet lähtivät otteluun katkaisemaan kolmen ottelun mittaista tappioputkea. Ottelu päättyi kotiyleisön riemuksi punaisten 6–3-voittoon.

Ensimmäinen erä alkoi OLS:n pitäessä palloa keskialueella. Ajassa 2:40 SPV onnistui ensimmäisen kerran riistämään pallon itselleen ja sen tuloksena syntyi kotijoukkueen avausmaali. Kuusela syötti Kohoselle takatolpalle ja Mikko siirsi pelivälineen varmasti maaliin. Ensimmäinen erä jatkui tasaisissa merkeissä. Kentällä esiintyi nyt selkeästi taistelutahtoisempi SPV, mitä perjantai-illan ottelussa todistettiin. Valtteri Parviainen ja Tatu Kiipeli onnistuivat kuitenkin vierailta maalinteossa ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin vieraiden 1–2-johdossa.

Toisessa erässä nähtiin useita vaarallisia maalipaikkoja molemmissa päissä. Ajassa 36:27 nähtiin odotettu tasoitus kun Hankkion laukaus singahti korkeuksiin ja SPV-lupaus Juuso Keskinen tuikkasi maalin eteen pudonneen pallon verkkoon. Antti Suomela tuomittiin kädellä pelaamisesta 2 minuuttiselle, jonka aikana Hankkio vei kotijoukkueen 3–2-johtoon. Näistä lukemista siirryttiin myös ottelun toiselle erätauolle.

Ottelun kolmas erä oli Mikko Kohosen näytöstä. Puolen minuutin pelin jälkeen nähtiin Karjalan loistava avaus ylös nousseelle Veikkolalle. Hienon syöttöketjun päätteeksi Kohonen vei SPV:n kahden maalin johtoon. Myös oululaisilla oli kolmannessa erässä paikkansa iskeä mutta seuraavasta maalista vastasi jälleen Mikko Kohonen. Veikkolan syöttö löysi Kohosen tutulta tontilta ja tämä mies ei näistä paikoista erehdy. OLS haki erän lopussa kavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Tatu Kiipeli onnistuikin kaukolaukauksellaan tuomaan vieraat jälleen kahden maalin päähän. Viimeisellä minuutilla ottelun ”Fressein pelaaja” Juuso Keskinen passasi pelivälineen maalille, mistä Kohosella oli helppo työ viimeistellä illan neljäs osuma keltapaitojen verkkoon.

Hyviä otteita viime peleissä esittänyt Juuso Keskinen kommentoi peliä: ”Puolustuksen kautta lähdettiin pelaamaan tänään. Eilenki yritettiin sitä mutta ei onnistuttu ollenkaan. Tänään sovittiin että pelataan ensin oma pää ja kyllä meille sitten paikkoja syntyy. Henkilökohtasesti peli on kulkenut ihan hyvin. Nyt kolmessa pelissä on pystynyt kaikissa tehdä pisteitä ja myös puolustamaan kohtuullisen hyvin. Tuntuu tosi hyvältä pelata. Joka pelissä pitää antaa kaikkensa niin pärjää.”

img_4179
Salibandyliiga jatkuu SPV:n osalta kotiottelulla LaSB:a vastaan sunnuntaina 19.11. klo 17.