Peliveljien kausi päättyi pettymykseen

Nokian KrP – SPV 2-1 ja. (0-0, 1-0, 0-1, 1-0)

SPV:n kausi päättyi pettymykseen, kun Nokian KrP voitti 5. puovälierän kotihallissaan jatkoajalla maalein 2-1. KrP eteni välieriin otteluvoitoin 4-1.

Viides ottelu ratkesi jatkoajan 12:lla peliminuutilla, kun Kruminsin veto painui SPV:n verkkoon. Vähä maalinen ottelu oli SPV:n puolelta tarkkaa puolustuspeliä. Joukkue pyrki jäädyttämään pelin ja iskemään sopivalla hetkellä. Ensimmäinen keskialueen pallon menetys kostautui toisessa erässä, kun Mikko Laakso vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tasoitus nähtiin kolmannen erän alussa, kun Jyrki Holopaisen laukaus upposi Santtu Pohjosen vartioimaan maaliin.

Jatkoaika tappio ja putoaminen oli joukkueelle suuri pettymys.

”Tänään löydettiin tapa pelata, millä annettiin itsellemme mahdollisuus jatkaa näitä pelejä. Kaikki varmaan näki että tämä oli maalin peli. Varsinaisella peliajalla meillä oli ehkä paremmat maalintekopaikat. Tässä sarjassa ei oltu hirveen hyviä viimeistelemään. Kaikki kunnia Nokialle. Oikea kaveri ratkaisi sarjan, ei tuon parempaa vetoa voi tuosta vetää. Tällä kaudella kohdattiin neljä kertaa Nokialla eikä yhtään peliä pystytty voittamaan, joten kyllä oikea porukka meni jatkoon.” – Tommy Koponen

”Olihan tää nyt erikoinen kausi. Äijää tippuu vasemmalta ja oikeelta. Meidän ikä-Nestoreiden pitää sitte näitä pelejä pelata, kun 90-luvun jannut lahoo.” -Tuukka Kiviranta