Pudotuspelit käyntiin voitokkaasti!

SPV – EräViikingit 8-4 (2-1, 3-1, 3-2)

Seinäjoen Peliveljet voitti puolivälieräsarjan ensimmäisessä ottelussa kotonaan EräViikingit maalein 8-4. Välieräpaikkaan tarvitaan neljä voittoa.

Peli oli täyttä ryminää alusta saakka, kun SPV painoi lujaa päälle. Kotijoukkue laukoi ensimmäisessä erässä kolmekymmentä kertaa, mutta vain kahdesti maaliin asti. Nämä Veikkolan ja Siepin osumat takasivat kuitenkin johtoaseman tauolle mentäessä.

Hienon pelin pelannut ErVi-maalivahti Santtu Strandberg oli pelin edetessä lujilla ottaen peräti 14 torjuntaa toisessa erässä. SPV pääsi väsyttämään vastustajaa viiden minuutin ylivoiman aikana, joka tuomittiin Lauri Kapaselle tämän mailan osuttua Jukkis Pelto-Arvoa kasvoihin. Ylivoiman aikana nähtiin Sami Kosken lavasta lähtenyt ottelun voittomaali.

Vieraat pääsivät kolmannessa erässä paremmin peliin mukaan ja saivatkin hyviä maalipaikkoja, mutta myös SPV oli tehokas hyökkäyspäässä. Riku Hakasen ensimmäinen pleijarimaali sekä Siepin ja Kosken illan toiset osumat latistivat hesalaisten peli-ilon.

Sarja jatkuu sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla. Viideltä alkava ottelu on katsottavista VeikkausTV:ltä. Tiistaina kello 18:30 on seuraava kotipeli.