Salotta -kisassa Jukka Keskisipilän maila

Tämän päivän ottelussa tutusti erätauolla käytävässä pallonheittokisassa kilvoitellaan SPV:n ykkösviisikon oikean puolustajan, Jukka Keskisipilän aidosta Fatpipe -mailasta. Keskisipilä on äitynyt erinomaiseen pelivireeseen ja jatkuvasti kohentuneet otteet eivät ole jääneet valmennusjohdoltakaan huomaamatta, sillä mies on luutinut nyt jo useamman pelin maajoukkuepuolustaja Tatu Väänäsen pakkiparina.

Keskisipilä ja koko SPV puolustus joutuu tänään kovaan testiin, kun vastaan asettuu liigan kuumin pelaaja, Nokian Krp:n Henri Johansson. Johansson johtaa liigan pistepörssiä suvereenisti ja on tehnyt hiljattain kahdessa peräkkäisessä ottelussa peräti yhdeksan tehopistettä.

Salotta -kilpailussa Keskisipilän mailaa pääsee tavoittelemaan kahden euron panostuksella. Heittämällä pallon lähimmäksi keskiympyrää maila vaihtaa omistajaa, kun Keskisipilä luovuttaa mailansa tarkkakätisimmälle palattuaan toiselta erätauolta kentälle.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimisto@peliveljet.com
050 432 2508
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.