Salotta -kisassa Jukka Keskisipilän maila

Tämän päivän ottelussa tutusti erätauolla käytävässä pallonheittokisassa kilvoitellaan SPV:n ykkösviisikon oikean puolustajan, Jukka Keskisipilän aidosta Fatpipe -mailasta. Keskisipilä on äitynyt erinomaiseen pelivireeseen ja jatkuvasti kohentuneet otteet eivät ole jääneet valmennusjohdoltakaan huomaamatta, sillä mies on luutinut nyt jo useamman pelin maajoukkuepuolustaja Tatu Väänäsen pakkiparina.

Keskisipilä ja koko SPV puolustus joutuu tänään kovaan testiin, kun vastaan asettuu liigan kuumin pelaaja, Nokian Krp:n Henri Johansson. Johansson johtaa liigan pistepörssiä suvereenisti ja on tehnyt hiljattain kahdessa peräkkäisessä ottelussa peräti yhdeksan tehopistettä.

Salotta -kilpailussa Keskisipilän mailaa pääsee tavoittelemaan kahden euron panostuksella. Heittämällä pallon lähimmäksi keskiympyrää maila vaihtaa omistajaa, kun Keskisipilä luovuttaa mailansa tarkkakätisimmälle palattuaan toiselta erätauolta kentälle.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.com
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.