Seinäjoella nähtiin hurjat maalitalkoot – SPV jyräsi Welhojen yli

SPV – SB Welhot 19-9 (10-1, 3-4, 6-4)

SPV aloitti tuplaviikonlopun hurrikaanin tavoin ja latoi kotihallissa järisyttävät 19 maalia vastustajan verkkoon. Liigan yhden ottelun maaliennätyskään ei ollut kaukana, kun vieraat viimeistelivät 9 maalia ottelun päättyessä lukemiin 19-9.

SPV näytti heti ensimmäisessä erässä maalinteon mallia, kun 15 minuutin pelin jälkeen peli oli 10-1. Erän jälkeen ainoastaan Kuusela ja Karjala olivat kotijoukkueesta selvinneet ilman tehopisteitä, joten onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla. Toisessa erässä ote hieman herpaantui ja Welhot alkoi löytää jalkaa bussista pelille. Maaleja iskettiin vuoron perään ja SPV:n terävyys maalipaikoissa ei ollut avauserän tasoista. Kolmannessa erässä nähtiin vielä kymmenen maalia ja lopputuloksella lähenneltiin jo liigan yhden ottelun maaliennätystä.

Kotijoukkueen tehokkaimpina nähtiin tänään hurjat tehot iskenyt Jari Hankkio (4+3) sekä uransa ensimmäisen liigamaalin (ja samalla hattutempun) iskenyt Konsta Haukkala (3+1). Liigadebyytin tehnyt Ville Rynnäs teki myös uransa ensimmäisen liigapisteen tarjoillessaan syötön Petro Raution 5-1-osumaan.

”Hyvä peli. Eka erä todella hyvää peliä. Etäisyydet olivat kunnossa, äijät liikkuivat ja pallo liikkui. Kaikki toimi. Toiseen erään tuli pientä lepsuilua ja kun tämä meidän pelitapa ei kestä juuri yhtään tämmöstä lepsuilua niin se rupesi sitten näkymään myös taululla. Viimeiseen erään vähän parannettiin mutta edelleen oli pientä kurittomuutta oman pään puolustamisessa. Tämä nollataan nyt ja siirrytään huomista kohti.” – Jari Hankkio