SPV aloittaa kolmen ottelun viikon keskiviikkona Raholassa

Seinäjoen Peliveljillä on edessään varsinainen härkäviikko, kun joukkue pelaa kolme liigaottelua viiden päivän sisällä. Triplaviikko starttaa keskiviikkona Raholasta ja päättyy sunnuntaina kotiotteluun, jossa vastassa on LASB. Perjantain vierasreissu suuntaa Hämeenlinnaan Steelersin kotihalliin Elenia Areenalle. Viikon aikana on siis mahdollista kartuttaa pistepottia yhteensä yhdeksällä pisteellä.

Ennakkoon kovin ottelu hoidetaan alta heti keskiviikkona. Nokian KrP on ollu Peliveljille aina vaikea voitettava, varsinkin Raholassa. Nokialta löytyy hyökkäyspeliosaamista ja kovaa tulosta pistepörssissä tekevät Henri Johansson ja Joona Rantala. KrP on hyvän alkukauden jälkeen sarjataulukossa SPV:n edellä sijalla kaksi.

Perjantain vierasotteluun SPV lähtee selvänä ennakkosuosikkina. Steelers on onnistunut kuluvalla kaudella voittamaan ainoastaan liiganousija ÅIF:n kolmen pisteen arvoisesti. Steelers koki viime kauden jälkeen ison menetyksen, kun joukkueen tähtipelaaja Ville Lastikka siirtyi hallitsevan mestarin riveihin. Nico Jonaeson on noussut joukkueessa entistäkin isompaan arvoon ja onkin onnistunut kaudella maajoukkuepaikan arvoisesti.

Triplaviikko huipentuu sunnuntain kotiotteluun, jossa SPV saa vieraita Lahdesta. Sarjan seiskapaikalla majaileva LASB haastaa SPV:n kello 17 alkavassa ottelussa. Vaikka LASB ei kuulu sarjan kärkijoukkueisiin, se ei koskaan ole ollut SPV:lle helppo voitettava. Viime kauden kohtaamiset päättyivät SPV:n voittoihin maalein 4-7 ja 7-5.

Kaikkia otteluita voi seurata suorana lähetyksenä. Vierasottelut näkyvät Ruutu+ -palvelun kautta. Sunnuntain kotiottelun lähetyksestä vastaa Veikkaus-TV.

30.10. – 18:30  Nokian KrP – SPV , Raholan lk. Ruutu+
1.11. – 18:30 Steelers – SPV,  Elenia Areena. Ruutu+
3.11. – 17:00 SPV – LASB, Seinäjoen Urheilutalo. Veikkaus-TV

 

48930666248_f9eaf68406_c

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.