SEURAAVA PELI:
Aikaa jäljellä

SPV aloittaa uuden vuoden Turussa

TPS – SPV 13.1.2017 klo 18:30

Seinäjoen Peliveljet jatkaa liigataivalta vierasottelulla Turun Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan vastavihityssä Kupittaan palloiluhallissa.

Turkulaiset vierailivat Seinäjoella lokakuussa, jolloin SPV oli vahvampi lukemin 10-6. Kotijoukkueen ykkösviisikko oli tuolloin tehokkaana ja viimeisteli kymmenestä osumasta yhteensä kuusi. Palloseura lopetti vuotensa varsin vakuuttavasti voittaen joulukuussa pelatuista otteluistaan kaikki neljä. Joukkue onnistui voittamaan sarjan kärkijoukkueista EräViikingit sekä Nokian KrP:n. Sarja on äärimmäisen tasainen ja TPS:lla on kasassa ainoastaa yksi piste vähemmän Peliveljiin nähden.

Peliveljien sairastuvalla on vihdoin positiivista liikehdintää, kun puolustaja Jyrki Holopainen palaa kokoonpanoon lauantain ottelussa. Reisivammasta toipunut Holopainen on ollut sivussa lokakuun lopusta asti.

Joukkue on harjoitellut kovaa viimeiset viikot ja tämän odotetaan näkyvän myös pelikentällä kun TPS ja SPV lyövät yhteen Kupittaan palloiluhallissa lauantaina 13.1. klo 18:30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Elisa Viihteen ja Fanseatin kautta.

img_0121

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.com
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.