SPV aseeton Happeeta vastaan

Happee-SPV 5-2 (2-1,2-1,1-0)

SPV kärsi toisen perättäisen tappion miesten Salibandyliigassa, kun Happee voitti Jyväskylässä käydyn kamppailun lukemin 5-2. Ottelu oli Mikko Kohosen 500. runkosarjaottelu.

SPV aloitti ensimmäisessä erässä maalinteon Siepin osumalla. Kotijoukkue punnersi kuitenkin nopeasti tasoihin ja ohi. Happeen nopea pelityyli loi kotijoukkueelle enemmän vaarallisia maalipaikkoja, kun SPV puolestaan kyttäsi vastaiskumahdollisuuksia.

Happee kasvatti johtoa toisessa erässä Jami Mannisen osuessa kahdesti. Myös peliveljille tarjottiin ylivoimaa vaihtovirheen seurauksena. Ylivoima ei tuottanut tulosta mutta kavennus nähtiin hetkä myöhemmin, kun Kohonen viimeisteli 4-2-osuman Kuuselan syötöstä.

Kolmas erä alkoi SPV:n kannalta murheellisesti, kun Karjala tuomittiin mailaan lyömisestä kaksiminuuttiselle. Lassi Kotovaara viimeisteli Happeen viidennen osuman samalla hetkellä, kun Karjala vapautui jäähypenkiltä. Kavennuspaikkaa tarjottiin SPV:lle useamman kerran mutta punapaidat eivät missään vaiheessa syttyneet kunnolla taistelemaan sarjapisteistä. Epäonnistunut rangaistuslaukaus ja tuloksettomat ylivoimat varmistivat viimeistään voiton jyväskyläläisille. Hannes Hannula esitti ottelussa useita tärkeitä torjuntoja ja piti lukemat SPV:n kannalta inhimillisinä.

”Valmistauduttiin peliin tosi hyvin. Siinä oltiin menty eteenpäin ja aluksi peli olikin tasaista. Kaveri meni selkeistä virheistä johtoon. Meillä oli omat paikat mutta ei saatu niistä sisään. Happeen molemmat ylivoimat päätyi maaliin kun taas meillä epäonnistuttiin sekä rankkarissa että ylivoimilla. Oma peli kulki, pystyin pitämään joukkuetta pelissä mukana ja tarjoamaan mahdollisuuden voittoon. Oltiin tehottomia eikä saatu luotua vaarallisia paikkoja, mitä taas kaveri teki pitkin peliä.”- Hannes Hannula