SPV avasi harjoituspelit täystyrmäyksellä

SPV avasi harjoituspelikautensa pelaamalla farmiseuraansa Nurmon Jymyä vastaan kotihallissa Seinäjoen Urheilutalolla. Todella vauhdikas kamppailu eteni vielä ensi erässä tasalukemissa, mutta Peliveljien avausmaalin iskeneen ja samalla polven ristisidevammasta toipuneen Jari Hankkion iskettyä kotijoukkue karkasi omille teilleen. Toinenkin ristisidevammasta toipunut hyökkääjä, Jukka-Pekka Pelto-Arvo näytti nälkäänsä ja iski ottelussa tehot 2+3. Tommi Hakala paukutti hatullisen sekä syötön ja Henri Myllymäki 2+2.

pelto-arvo

Jukka-Pekka Pelto-Arvo 2+3

hakala

Tommi Hakala 3+1

myllyma%cc%88ki

Henri Myllymäki 2+2

Kun valotaulussa loistivat täydet 60 minuuttia, lukemat olivat tyrmäävät 14-0. SPV:n maalille juuri Nurmon Jymystä siirtynyt Rasmus Hasu siis pelasi debyyttipelissään nollan ja näytti ainakin vanhaa seuraansa vastaan, että hän on tullut myös punanuttuihin pelaamaan eikä ihmettelemään.

SPV – Nurmon Jymy 14-0 (0-0,7-0,7-0)

1-0 Jari Hankkio (Jeri Heikkilä)

2-0 Janne Autio (Tommi Hakala)

3-0 Henri Myllymäki (Jukka-Pekka Pelto-arvo)

SPV:n maalissa Rasmus Hasu.

Harjoituspelit jatkuvat jo sunnuntaina, kun Urheilutalolle saapuu huimia vahvistuksia kesällä tehnyt divarin O2 Jyväskylästä. Ottelu alkaa Urheilutalolla klo 15.00.