SPV etenee välieriin!

b1a51d0d-8a63-467e-81fc-b994eb37dabc

SPV – EräViikingit 12-9 (2-1, 6-7, 4-1)

Seinäjoen Peliveljet eteni Salibandyliigan välieriin voittamalla lauantai-illan viidennessä puolivälierässä EräViikingit maalein 12-9. Ottelusarja päättyi SPV:n 4-1 voittoon.

Joukkueiden välinen viides puolivälierä pelattiin lauantaina Seinäjoella tuhatpäisen yleisön edessä. EräViikingit oli pakkovoiton edessä, sillä sen olisi pitänyt voittaa kaikki jäljellä olevat kohtaamiset edetäkseen jatkoon. Vähämaalinen avauserä ei antanut viitteitä siitä, mitä tuleman pitää. Ottelussa tehtiin yhteensä 21 maalia, eikä minkäänlaisesta varovaisuudesta ollut tietoakaan tässä ratkaisupelissä. Ottelun toinen erä oli varsinaista kissa-hiiri-leikkiä, kun joukkueet maalasivat vuoron perään. SPV johti ottelua jo 4-1 mutta kahden minuutin nukahdus toi vieraat tasoihin. Kolmannen erän vahva alku vei SPV:n neljän maalin johtoon, eikä vieraat onnistuneet saamaan varsinaista kiriä aikaan ottelun lopussa.  SPV marssi puolivälieristä jatkoon otteluvoitoin 4-1. Välierien vastustaja selviää otteluparista TPS-Nokian KrP. Mikäli turkulaiset selviävät jatkoon, saa SPV heistä vastustajan välieriin. Nokian voittaessa vastaan asettuu Oilers.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin kotijoukkueesta Joni-Arttu Sieppi. Sieppi huudatti kotiyleisöä mm. alla olevalla veivimaalilla. Miehen kokonaistehot olivat lauantaina 2+2.