SPV haki maukkaan voiton Tapiolasta

Peliveljien tuplaviikonloppu sai jatkoa sunnuntaina Espoossa, kun SPV kohtasi Esport Oilersin Tapiolan Urheiluhallilla. Viihdyttävä ottelu päättyi SPV:n selvään 4-11-voittoon.

Peliveljet sai otteluun jälleen lentävän lähdön kun Henri Myllymäki ja Joni-Arttu Sieppi veivät vierasjoukkueen 0-3-johtoon noin 11 minuutin pelin jälkeen. Oilers turvasi aikalisään ja iskikin välittömästi kavennusosuman 1-3. Tämän jälkeen Oilersilla oli paikkansa iskeä useampikin mutta Kivimäki otti muutaman loistavan torjunnan eikä lisämaaleja ensimmäisessä erässä nähty.

Toinen erä alkoi SPV:n kannalta suotuisasti, kun Matias Veikkola vei perinteisen nousun päätteeksi Peliveljet 1–4-johtoon. Tämän jälkeen Sieppi komennettiin 2 minuuttiselle ja Oilers iski ylivoiman päätteeksi taululle lukemat 2-4. Kotiyleisön riemu ei kauaa kestänyt kun Sami Koski kuittasi maalin heti seuraavassa vaihdossa. Oilers haki vimmatusti kavennusta ja onnistuikin lopulta, kun Markkola laukoi maltillisesti pallon maskin takaa maaliin. Tuukka Kiviranta palautti vieraiden kolmen maalin johdon Jose Kivipellon tarjoilusta ajassa 34:59. Alle minuutti tästä ja Matias Veikkola iski tyylilleen uskollisesti pallon takakulmaan vieden vieraat 3-7 johtoon. Erässä nähtiin myös Oilersin epäonnistunut rangaistuslaukaus. Kotijoukkue ei onnistunut maalinteossa vaan seuraavasta maalista vastasi jälleen SPV, kun Mikko Kohonen naulasi taukonumeroiksi 3-8 ajassa 39:05.

Viimeinen erä oli edellisten kaltainen. SPV puolusti maltillisesti ja hyökkäsi viisaasti. ”Lapinmies” Joni-Arttu Sieppi sai vihdoin maalihanat auki ja viimeisteli kolmannen erän alkuun hattutempun. Oilersin Piiparinen kavensi tilanteeksi 4-9 mutta varsinaista kiriä ei kotijoukkue saanut aikaan. Mikko Kohonen ja Juuso Keskinen kaunistelivat loppunumeroiksi 4-11.

Ottelun kulku oli selkeä. Oilers pyrki paineistamaan pallolla ja SPV iski tappavan tehokkaasti vastaiskuilla. Puolustus toimi ja Kivimäki pelasi maalissa loistavaa ottelua pitäen SPV:n kannalta lukemat inhimillisinä.

”Oikein hyvä viikonloppu. Saatiin neljä pistettä mitä lähdettiinkin hakemaan. Toivotaan ja uskotaan että tää oli käänteentekevä viikonloppu koko joukkueen kannalta. Omaa mieltä lämmittää että sai vihdoin maalihanat auki ja voitto tuli noinkin hyvällä pelillä. Meidän ketjun peli oli muutenkin tänään hyvällä tasolla, viisi maalia tehtiin eikä taidettu yhtäkään päästää. Hyvä että saatiin homma rullaamaan. Sähly on hyvää liikuntaa – tulee hiki ja näkee kavereita.” -Joni-Arttu Sieppi