SPV haki pisteet Oulusta

OLS – SPV 5-8 (4-2, 0-4, 0-2)

SPV haki vahvan toisen erän turvin 2 pistettä Oulusta. Ottelun hahmoksi nousi Tuukka Kiviranta tehoin 2+2.

Ottelun ensimmäinen erä oli isäntien hallintaa. Peliveljet vielä kaivoi kinttujaan bussista, kun OLS painoi kymmenessä minuutissa taululle 4-1 lukemat. Siepin kavennus toi kuitenkin tilanteeseen hieman helpotusta ja toiseen erään lähdettiin tilanteesta 4-2.

Toisessa erässä nähtiin toisenlainen SPV. Sinisiin pukeutunut vierasjoukkue aloitti maalinteon jo minuutin pelin jälkeen, kun Kohosen toimittama kaaliperhonen yllätti OLS-vahti Mestarin. Koski tasoitti pelin ylivoimalla 4-4. Kiviranta vei SPV:n ensimmäisen kerran johtoon ajassa 33:05. Harri Karjala iski erässä vielä peliveljet kahden maalin johtoon. Viimeiseen erään lähdettiin näin ollen 4-6 tilanteessa.

OLS tuli viimeiseen erään vahvasti. Kavennus nähtiin ajassa 42:20, kun Niemelä laittoi riparin maalinedustalta verkkoon. Joukkue sai vielä tämänkin jälkeen luotua useita hyviä maalintekopaikkoja mutta Kivimäki maalissa pysäytti parhaat yritykset. OLS:n paineistusta kesti aina viimeiselle kympille asti kunnes joukkuerangaistuksen myötä SPV pääsi ylivoimalle. Ylivoima ei tuottanut tulosta mutta pian tämän jälkeen Kiviranta iski vapauttavan tahtomaalin näyttävän yksilösuorituksen päätteeksi. OLS haki kavennusta vielä ilman maalivahtia mutta Joni-Arttu Sieppi laukoi loppunumerot 5-8 tyhjään maaliin.

Ottelun parhaana palkittiin pirteästi esiintynyt Tuukka Kiviranta: ”Hyvä meno. Alku oli huono mutta päätettiin että kertakaikkiaan nyt mennään.”