SPV heräsi taistoon liian myöhään

SPV-Happee 3-8 (1-5, 1-3, 1-0)

Unelias SPV kärsi kauden neljännen tappion, kun Happee marssi selvään 3–8-voittoon miesten Salibandyliigan ottelussa Seinäjoella.

Ottelun alku jo osoitti että Happee oli valmistautunut otteluun kotijoukkuetta paremmin. Ensimmäinen maali nähtiin 20 sekuntin pelin jälkeen, kun Lassi Kotovaara ja Kaapo Siekkinen nakuttelivat vieraat 0–1-johtoon. Jyrki Holopainen iski tasoitusosuman ajassa 3:14 mutta loppuerä oli Happeen näytöstä. SPV:n karvaus purettiin helpohkosti ja puolustuspään pelaaminen oli löysää. Toinen erä muistutti ensimmäistä ja vasta kolmannessa erässä kotijoukkue osoitti heräämisen merkkejä, kun Happee johti peliä jo maalein 2-8. Sami Koski iski erän ainokaisen ja Happee lähti kotimatkalle 3 pistettä taskussaan.

”Oltiin jäljessä ihan joka osa-alueella, aivan joka asiassa. Kaikki mahdollinen, liike, pallottoman liike, pallon liike.. kaikki mahdollinen. Oltiin tänään aivan vastaantulijoita. Pikkusen kolmannessa erässä päästiin peliin mukaan mutta kaverikin saattoi löysätä hieman jalkaa kaasulta. Kaksi erää oli kyllä hirveen näköstä ja tulos kertoo kaiken oleellisen. Oli todella hengetön esitys. En osaa sanoa mikä oli. Alkulämmöissä oli vielä ihan ok fiilis mutta jotenki se sitte katos heti ekasta vaihdosta. Meki otettiin siinä heti omiin eikä näytetty esimerkkiä siitä kuinka sen pitäis mennä.” – Henri Myllymäki

Ei oltu ollenkaan alussa hereillä. Syitä on monia ja niitä tässä nyt sitten mietitään ja käydään läpi. Selvitetään mistä johtuu ettei ekalla kolmellakympillä ollut pää eikä jalat mukana. Se ei ole pelkästään pelaajien vaan myös valmennuksen peiliin katsomisen paikka. En muista koska olis SPV pelannu näin huonon ottelun ja vielä kotona. Pieniä muutoksia tehtiin peliin ja päästiin vähän mukaan mutta siinä vaiheessa oltiin jo niin paljo jäljessä ettei kunnon loppukiriä saatu viritettyä. ” -Harri Karjala

Juuso Keskinen vastasi SPV:n 2-8-kavennuksesta.