SPV ja 40-vuotias Fressi jatkavat yhteistä matkaa

Seinäjoen Peliveljet ja Fressi jatkavat yhteistyötään tulevalla kaudella. Juhlavuottaan viettävä liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi tarjoaa miesten liigajoukkueelle laadukkaat ja monipuoliset tilat kuntosaliharjoitteluun Seinäjoella ja muualla Suomessa. Varastotien toimipisteen lisäksi Seinäjoen Ideaparkiin aukeaa marraskuussa Fressi 24h kuntosali.

”Olemme todella tyytyväisiä että saamme tehdä tämänkaltaisen ison ja hyvän toimijan kanssa yhteistyötä. Fressi on meidän kokoiselle joukkueelle sopiva myös tilojensa puolesta, sillä on tärkeää että mahdumme koko joukkueena treenaamaan yhtä aikaa. Valtakunnallinen ketju mahdollistaa myös harjoittelun muilla paikkakunnilla. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään ja Fressi on meille tärkeä lenkki kokonaisuudessa. Isona plussana näemme Fressillä myös jatkuvasti päivittyvän harjoittelukaluston.”

Fressi on julkaissut 40-vuotisjuhlansa kunniaksi ihastuttavan videon yrityksen alkutaipaleelta.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.