SPV jäi pisteittä viikonlopun otteluissa – sunnuntaina palataan kotiluolaan

LASB – SPV 6-2 (0-2, 5-0, 1-0)

SPV:n viikonlopun pistesaldo jäi näyttämään nollaa, kun LASB otti historiansa ensimmäisen voiton SPV:stä miesten Salibandyliigassa sunnuntaina. Maalinteon nihkeys koitui SPV:n kohtaloksi, kun ensimmäisen viiden minuutin jälkeen ei palloa saatu ohi loistavasti torjuneen Santeri Pohjosen. LASB puolestaan otti kenttätapahtumat haltuunsa toisessa erässä ja hyödynsi hyvällä prosentilla saamansa erikoistilanteet. Vakuuttavalla 5–0-erävoitolla LASB varmisti itselleen tärkeät sarjapisteet ja piti joukkueen playoff-unelmaa elossa. SPV:ltä maalinteossa onnistuivat Pelto-Arvo sekä Hankkio.

”Eilisestä parannettiin paljon mutta tänään meillä oli todella tahtova joukkue vastassa. Maalipaikkoja luotiin ehkä enemmän kuin kaveri mutta itse maalinteko oli äärimmäisen vaikeaa. Pohjonen pelasi myös loistavan pelin. He ansaitsivat ne pomput, jotka saivat. Erikoistilanteet hävittiin. LASB teki yhden rankkarista ja kaksi ylivoimalla. Me ei tehty yhtään. Vaikka tämmöisen pelin jälkeen on hölmöä sanoa niin kyllä tänään otettiin kuitenkin hyviä askeleita eteenpäin. Karvauksessa oltiin monipuolisempia. Oikeanlaista intensiteettiä oli ja pelattiin joukkueena.” – Tommy Koponen

Seuraava näytönpaikka koittaa sunnuntaina 2. helmikuuta, SPV palaa Seinäjoen Urheilutalolle isännöimään Nokian KrP:ta. Runkosarjaa on jäljellä enää viiden ottelun verran, joten haastamme jokaisen mukaan Urheilutalolle ja vierasotteluihin Peliveljien tueksi!

Jäljellä olevat runkosarjaottelut:
2.2. SPV – Nokian KrP (Seinäjoen Ut klo 17)
15.2. SPV – Tiikerit (Seinäjoen Ut klo 17)
16.2. Classic – SPV (Tampere Areena klo 18)
22.2. TPS – SPV (Kupittaan Palloiluhalli klo 17)
29.2. SPV – Steelers (Seinäjoen Urheilutalo klo 17)

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.