SPV järjesti maalijuhlat Tampereella

Perjantai-illan vierasottelu Kooveen upouudessa Auto Center Areenassa tarjosi hyvää viihdettä ja hienoja maaleja. Peliveljet haki vuoden viimeisestä vieraspelistä vakuuttavan 4-11-voiton.

SPV hallitsi ensimmäistä erää jokaisella kenttäalueella. Hyökkäyspäässä tuli tulosta ja oma pää pysyi yhtä takaiskua lukuunottamatta hyvin tilkittynä. Tästä kertoo myös maalivahti Hannes Hannulan torjuntatilasto ensimmäisen erän jälkeen – yksi torjunta. Ensimmäiselle erätauolle mentiin vieraiden 1–3-johdossa. Peliveljien maaleista vastasivat Hakala, Urmas ja Koski.

Koovee ei saanut kunnolla pelistä kiinni vielä toisessakaan erässä. Peliveljet sen sijaan rakensi tilanteita ja pelasi maltillisesti puolustussuuntaan. Maalien makuun pääsivät Hakala, Sieppi sekä Kuusela. Kotijoukkue ei onnistunut maalinteossa vaan viimeiseen erään lähdettiin punaisten 1-6 johdossa.

Kolmannessa erässä peli selvästi aukesi ja aaltoili enemmän päädystä toiseen. Molemmat joukkueet tekivät virheitä mikä tarkoitti sitä, että maaliverkko heilui tiheästi. Kooveen kirinpoikanen tyrehtyi alkuunsa, kun SPV osui maalipuiden yhä uudestaan eri pelaajien toimesta. Maali-iloittelu päättyi lopulta Peliveljien selvään 4–11-voittoon.

Yhteensä 12 peliveliä pääsi ottelussa pisteiden makuun. SPV:n tehoikkaimmat olivat Hakala (2+1), Sieppi (2+1) sekä Koski (2+1).

Ottelun parhaana palkittu Tommi Hakala oli tyytyväinen otteluun: ”Pelattiin hyvä peli. Tehtiin kotiläksyt ilman vanhempien apua ja pelattiin palloa sinne missä tilaa oli. Napsuteltiin myös paikoista paremmalla prosentilla kun kaveri. Puolustuspeliin ei voi täysin tyytyväinen olla, mutta kun seitsemällä maalilla pelin voitat, sillon ollaan yleensä tehty asioita vastustajaa paremmin. Oman kentällisen osalta kauden paras peli ehdottomasti.”